'Gelinim olacaksın' diyerek kızları kandırıp...

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne düzenlenen ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan Nursel T.'nin "Seni oğlumla evlendireceğim. Gelinim olur musun" vaatleriyle genç kızları Adnan Oktar ile tanıştırdığı ve böylece tuzağa düşürdüğü öğrenildi.

GİRİŞ 24.10.2018 11:35 GÜNCELLEME 24.10.2018 11:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne düzenlenen ikinci dalga operasyonda gözaltına alınan Nursel T. ile ilgili şok bir iddia ortaya atıldı.

''MİLYAR TANE EVLADIM OLSA ADNAN OKTAR'A FEDA OLSUN'' DEMİŞTİ

 

 

Temmuz ayında düzenlenen ilk operasyondan sonra Emniyet Müdürlüğü'nün önünde basın açıklaması yapan grupta yer alan ve "Milyar tane evladım olsa Adnan Oktar'a feda olsun. Milyar tane evladım olsa, milyarını ve kendi canımı Oktar ve arkadaşlarının yoluna feda ederim"diyen Nursel T.'nin, ilk operasyonda tutuklanan Hayri T.'nin annesi olduğu öğrenildi.

Örgütün aktif üyesi olduğu ileri sürülen Nursel T.'nin "Seni oğlumla evlendireceğim. Gelinim olur musun" vaatlerinde bulunarak kızları Adnan Oktar ile tanıştırdığı ve genç kızları tuzağa düşürerek örgüte kazandırdığı iddia edildi.

YORUMLAR 7
  • metin 5 yıl önce Şikayet Et
    milliyeti araştırılsınnn... ya ermeni ya da ermenileşenlerden olabilir...
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    parayı alınca örgütü köpekler gibi destekleyenler şimdi örgüt çöktü ve sapık ilişkileri ortaya çıkınca para kesilince örgütü sevecekmisiniz görelim
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunların cezasını verecek inşaAllah.
    Cevapla
  • yorum 5 yıl önce Şikayet Et
    milyar evladim olsa verirdim demis,acaba kendisinide turnike sistemine dahil etse boyle konusurmuydu bu
    Cevapla
  • alamanci 5 yıl önce Şikayet Et
    ee adam nede olsa yakisikli parali kiligi kiyafeti yerinde bazi kadinlarin hayalindeki parali adam yakisikli adam bilgili dolandirici adam deniliyor ama peki bu adamcigazin pesinde gidenlerin hiçmi gunahi yok simdi gunah çikartiliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar