PKK/KCK'nın oyunu operasyonla bozuldu

İzmir'de sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütünün sokak eylemlerini aktif hale getirmek için propaganda ve yönlendirme yapan 9 şüpheli, eş zamanlı baskınlarla polis operasyonuyla yakalandı.

PKK/KCK'nın oyunu operasyonla bozuldu
PKK/KCK'nın oyunu operasyonla bozuldu
GİRİŞ 25.10.2018 11:58 GÜNCELLEME 25.10.2018 11:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya üzerinden PKK/KCK terör örgütünün sokak eylemlerini aktif hale getirmek için propaganda yapan şahısların yakalanması için arama yakalama kararı verdi.

Örgüt tabanını diri tutmak için sosyal medyadan yönlendirme yapan ve sokak olaylarını aktif hale getirmek istediği iddia edilen 9 şahsın yakalanması için İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) operasyonun düğmesine bastı. Eş zamanlı baskınlarda 9 zanlı yakalanarak gözaltına alındı. 

Operasyonlarda, 40 adet 9 milimetre tabancaya ait dolu fişek, terör örgütüne sözde bayrak ve çok miktarda örgütsel doküman ele geçirildi. Şüphelilerin TEM şubesindeki işlemleri devam ediyor. 

YORUMLAR 1
  • kiowa 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ya çok az bir ceza alır ya da denetimli serbestlik ile serbest kalır...bu terör örgütü ve dökümanlarının cezası hem çok ağırlaştılmalı hem de parasal olarak çok ağır cezalar verilmeli..mesela en az 10.000 tl. ve üstleri (tabi ödemez ise haciz,fark ve hapis olmalı)..başka türlü olmaz..verilen cezalr hem çok az hem çok komik..2 ay -5 ay- 1 yıl vb. parasal olarak en fazla 250.00 belki...her ceza caydırıcı olması için çok çok arttılrmalı..özellikle teörde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi