Başkan Erdoğan’a öğrencilerden mektup

64. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı 23-30 Ekim tarihleri arası kutlanan PTT Haftası ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Süreyya Nihat Oral İlk ve Ortaokulunda düzenlenen mektup etkinliğine katıldı.

GİRİŞ 27.10.2018 11:59 GÜNCELLEME 27.10.2018 12:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süreyya Nihat Oral ilk ve ortaokul öğrencileri , 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere mektup yazdı. 

64. Dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'yeni Türkiye'nin kurucusu sıfatıyla modern yönetim sisteminin öncüsü ve ilk lideri' olduğu bilgesine yer verdi.

 

 

Öğrenciler tarafından yazılan mektuplarda Cumhuriyetin önemine vurgu yapılırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi ifadeleri de yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazılan mektuplardan birini seçerek okuyan Sarı ‘’29 Ekim 1923‘te Ulu Önder Atatürk’ün hediye ettiği Cumhuriyet bugün dünden daha güçlüdür, yarın da bugünden daha güçlü olacaktır.

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti Devletini,  Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’nın liderliğinde çocuklarımızla birlikte emin adımlarla büyüterek, başarıyla geleceğe taşıyacağız.Yeni yönetim sistemimizi öğrenen,milli şuura sahip nesiller yetiştirdiğimiz sürece Cumhuriyetimiz baki kalacaktır.”dedi. Bütün mektupların Cumhurbaşkanına iletileceğini belirtti. Öğrencilere günün anısına postacı çantası dağıtıldı.

Etkinlik sonunda yazılan mektuplar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönderilmek üzere posta kutusuna atıldı.

YORUMLAR 2
  • Muhsin 5 yıl önce Şikayet Et
    Samimi içten ve çalışkan bakan hanım , Akparti teşkilatımızın il ilçe teşkilatlarında görev yapmış , millet vekilliği , Akparti mkyk üyeliği ve çevre şehircilik bakanlığı yapmış , Bakanlığı döneminde adanamıza bir çok proje hazırlamıştır, inşALLAH bakan hanımı Adana Büyükşehir belediye başkanı olarak görmek istiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Adanamızın değerli büyüğü, içten samimi , teşkilatın bir çok kademesinde görev yapmış , millet vekilliği , mkyk üyeliği ve bakanlık görevlerini yürütmüş, bakan hanımı inşALLAH , büyükşehir belediye Başkanı olarak görmek istiyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi