Bahçeli'den Tunceli şehitleri için açıklama!

MHP lideri Devlet Bahçeli, "Kahramanlar yurdu yaşatmak için yine destansı fedakarlıklarıyla milli gönüllerde devleşmişler; buza, dona, soğuğa rağmen vatan mücadelesinden, beka müdafaasından asla taviz vermemişlerdir" dedi.

Bahçeli'den Tunceli şehitleri için açıklama!
Bahçeli'den Tunceli şehitleri için açıklama!
GİRİŞ 27.10.2018 17:34 GÜNCELLEME 27.10.2018 17:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tunceli'de soğuk havadan etkilenen ve şehit olan 2 askere Allah'tan rahmet dilediğini belirterek, "Kahramanlar yurdu yaşatmak için yine destansı fedakarlıklarıyla milli gönüllerde devleşmişler; buza, dona, soğuğa rağmen vatan mücadelesinden, beka müdafaasından asla taviz vermemişlerdir" diye konuştu. 
MHP lideri Bahçeli, Tunceli'de donarak şehit olan 2 askerle ilgili sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden paylaşımlarda bulundu. Bahçeli, "Tunceli’nin Nazımiye ilçesi Sarıbudak Mahallesi bölgesinde yürütülen operasyonlar esnasında elverişsiz hava şartlarından dolayı 2 kahraman uzman çavuşumuzun donarak şehit olması milletimizde büyük bir üzüntüye neden olmuştur. Kahramanlar yurdu yaşatmak için yine destansı fedakarlıklarıyla milli gönüllerde devleşmişler; buza, dona, soğuğa rağmen vatan mücadelesinden, beka müdafaasından asla taviz vermemişlerdir" ifadelerini kullandı. 
Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen, ailelerine, silah ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı niyaz ettiğini belirten Bahçeli, "Vatan sağolsun, şehadetleri mübarek olsun" dedi. 

 

 

YORUMLAR 11
  • ...şahin... 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahdan rahmet diliyorum rabbim sabır versin aylesine
    Cevapla
  • ...şahin... 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bana göre bu işde hatavar bemim mantıgıma sıgmıyor
    Cevapla
  • Ccc 5 yıl önce Şikayet Et
    Cumhur İttifakı devam ediyor.Yerelde İttifak yok
    Cevapla
  • Aliveli49 5 yıl önce Şikayet Et
    barışta iki askerinin donarak ölmesine sebebiyet veren komutan, savaşta kim bilir kaç bin asker zayiat verir... derhal istifa etmeli ya da görevden alınmalı
    Cevapla
  • Mehmet AK 5 yıl önce Şikayet Et
    Hesap sorarkende en üstten sorulmalı alttan üste seğil üsten alt kademeye doğru. Meteroloji basbağrıyor don olacak diye bu başlarındaki alay komutanı bilmiyormu hava şartlarının kötü olmadığını. Yazıklar olsun rütbe ilerlemesi yapmak için vatan sevdası bahane. Anlayana sözüm ve bu mesleği yapana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?