Kemal Kılıçdaroğlu şaşırtmadı! Kararını açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'daki yeni havalimanı açılış törenine ve Cumhuriyet Resepsiyonu'na katılmayacağını söyleyerek, "Ankara'da olacağız. Cumhuriyeti Ankara'da kurduk. Ankara'ya, başkentimize sahip çıkacağız" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu şaşırtmadı! Kararını açıkladı
Kemal Kılıçdaroğlu şaşırtmadı! Kararını açıkladı
GİRİŞ 28.10.2018 17:12 GÜNCELLEME 28.10.2018 17:13
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

CHP'li Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin, Dumlupınar Belediyesi için yaptırdığı Konukevi ve Sosyal Tesis'in açılış törenine katılmak üzere Kütahya'nın Domaniç ilçesine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Belediye Başkanı MHP'li Niyazi Tezcan'ı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu belediyeyi ziyareti sırasında, bir gazetecinin "Yarın yeni havalimanı açılışına ve akşamki Cumhuriyet Resepsiyonu'na katılacak mısınız?" şeklindeki soruna şu yanıtı verdi:

"Hayır, hayır. Ankara'da olacağız. Cumhuriyeti Ankara'da kurduk. Ankara'ya, başkentimize sahip çıkacağız. Bizim için en değerli olan odur. Cumhuriyetten başka değerli bir şey yok. Çünkü Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesi. Bizim ona sahip çıkacağız."

YORUMLAR 70
  • erkan k 5 yıl önce Şikayet Et
    Sahip çıktığına inansam inan yanında olacağım. Senin cumhuriyetle falan hiç bir alakan yok. Senin gizli gündemin var çok iyi biliyorum. Sen terörist sevici bir adamsın... Senden bu ülkeye hayır gelmez...
    Cevapla
  • ülkümmm 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeni her yerde kötüle şikayet et sonrada milli değerlere değer veriyomuş gibi görünmeye çalış , yersen..
    Cevapla
  • atlgn 5 yıl önce Şikayet Et
    95 yıl olmuş diğer devletler uzaya çıkmışlar. Türkiye hala araba çıkartacam diye uğraşıyor. Tabi Devlet, millet sizin önemli değil kendi karnınız doysun gerisi ne olursa olsun. Tek önemli olan sizin için cumhuriyet....
    Cevapla
  • adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis dostum bu ülkede tür banla uğraşanlar suandada ülke hayrına yaptıkları birşey yok maalesef.pkk.lilarla birlik içindeler.
    Cevapla
  • REİS 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabii siz türbanla uğraşırken onlar uzaya çıktılar, doğru tespit.
    Cevapla
  • Hainlik 5 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hayrına ise orada yoksun, vatan düşmanlığı ise hemen orada bitersin.
    Cevapla
  • Eyt 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyt linin umudu CHP.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha
Belçika'dan PKK açıklaması