Soylu'dan çok sert sözler: Namussuz bir çarpıtma!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet gazetesinin çarpıtma haberini çok sert sert bir dille yalanladı.

Soylu'dan çok sert sözler: Namussuz bir çarpıtma!
Soylu'dan çok sert sözler: Namussuz bir çarpıtma!
GİRİŞ 30.10.2018 13:25 GÜNCELLEME 30.10.2018 13:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Haber7

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'de 2 askerin donarak şehit olması hakkında skandal bir habere imza atan Cumhuriyet gazetesine sert bir dille cevap verdi.

''NAMUSSUZ BİR ÇARPITMA''

 

 

Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamadı, ''Cumhuriyet gazetesi namussuz bir çarpıtma yapmıştır! Münir Paşa'nın geçen hafta gönderildi dediği, Ar-Ge'si yeni bitmiş, çok daha üst kademe teçhizatlardır. Buradan mevcut kışlıkların olmadığı, soğuğa karşı yeterli olmadığı anlamını çıkarmak, öncesini dinlememek zavallılıktır!'' ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 3
  • AKP'Lİ 5 yıl önce Şikayet Et
    onu bunu bilmem kesin ihmal var bakanım
    Cevapla
  • Dadaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba chp ve cumhuruyet gazetesi teröristlerce şehit edilen askerler için pkk ya ayni tepkiyi gösteriyormu...hayir onlar örgutün galip gelmesi için ellerini ovuşturuyor..ülkemizi küçük düşürmek için elinden geleni yapıyor bu milletin has evlatları vatanı canı pahasına terörist ve destekcilerine karşı amasız fakatsız koruyacaktır....
    Cevapla
  • YUNUS 5 yıl önce Şikayet Et
    Sorulması gerekenler; 1-Operasyon öncesi bölgenin hava durumu raporu alındı mı?.. 2-Üst kademe teçhizatlar neden daha erken gönderilmedi. 3-Timdeki 2 kişi mi yoksa daha fazla kişi mi şehit düştü.Yaralılar var mı,varsa durumları nasıl... Bunlara sinirlenmeden,öfkelenmeden doyurucu yanıtlar aranmalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler