'Ölene kadar tecavüze uğruyoruz'

Bölücü terör örgütünde cinsel saldırı olaylarına çocuklar da maruz kalıyor. Mevcut verilerin inceleme sonucuna göre örgütte, kadınlar yüzde 45, çocuklar yüzde 45 olmak üzere toplamda yüzde 90 ve erkekler yüzde 10 oranında tecavüze uğruyor.

'Ölene kadar tecavüze uğruyoruz'
'Ölene kadar tecavüze uğruyoruz'
GİRİŞ 31.10.2018 07:20 GÜNCELLEME 31.10.2018 07:24
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış


Teröristlerin ifadesine göre bir terörist herhangi bir çatışmada ölene kadar, çok kere tecavüze uğruyor. Öncesinde ise tamamı uyuşturucu bağımlısı oluyor.
 
Örgüt içindeki sapık ilişkiler nedeniyle birçok infaz ve intihar yaşanıyor. Güvenlik güçlerince yapılan operasyonlarda ele geçirilen “Reyhan” kod adlı terörist, “Aryen” kod adlı kadın teröristin Süleymaniye’de girdiği ilişki nedeniyle infaz edildiğine şahit olduğunu ifade etti. Teslim olan tüm teröristlerin ifade ettiği ortak husus özellikle elebaşlarının sapık eğilimler içinde olması. Diğer alt düzeydeki elebaşı konumunda olan teröristler de bundan etkilenerek kendilerinde hak görüyorlar ve sapıklık bu şekilde yayılıyor. Teröristlerin ifadesine göre bir terörist herhangi bir çatışmada ölene kadar, çok kere tecavüze uğruyor. Öncesinde ise tamamı uyuşturucu bağımlısı oluyor.
 

YORUMLAR 43
  • Belli 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi düşen ağlamaz.
    Cevapla
  • Hayri 5 yıl önce Şikayet Et
    Yere izmarit bile atmıyorlarmış ya (!)
    Cevapla
  • Caner can 5 yıl önce Şikayet Et
    Çağdaş kadınsınız ya ruhunuzu özgürleştiriyorlardı hani, ne oldu? Sempati duyup oraya giden kadınlar, ne olduğunuz belli.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 5 yıl önce Şikayet Et
    Dağa giderken başınıza geleceği bilmiyor muydunuz? Rahibe mektebine mi gittiğinizi zannediyordunuz? Bizler; PKK önce Kürt halkının düşmanıdır derken, tecavüz mağdurları ne anlıyordu?
    Cevapla
  • saydemir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hdp ye oy verenler duydunuz mu???
    Cevapla
  • Fikri 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok onlar memnuuun alışmışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar