Türkiye'den yeni 'Cemal Kaşıkçı' açıklaması!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin bir açıklama geldi.

GİRİŞ 01.11.2018 13:38 GÜNCELLEME 01.11.2018 14:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin ''Bütün dünyaya mal olmuş bu mesele üstü örtülebilecek bir mesele değildir. Suudi yetkililer sorulan sorulara yanıt vermedi. Suudi yetkililerin olayın aydınlatılması için destek vermesi lazım. Olay mahali Türkiye'dir. Türk yargısı şu anda elde ettiği belgelerle gerekli kriminal adli tıp incelemelerini sürdürmektedir'' dedi.

YORUMLAR 7
  • nurettin çelik 5 yıl önce Şikayet Et
    en önemli gündemimiz akdenizdeki doğalgaz ve petrol kaynaklarımız olmalıdır. kaybedecek vakit yok. ilave sondaj gemileri platformlar almalı, haklarımızdan zerre kadar taviz vermemeliyiz.
    Cevapla
  • Fahri 5 yıl önce Şikayet Et
    Gazeteciyi öldürmekle kalmadılar , cesedi dört parçaya ayırıp kafatasının derisini dahi yüzdüler. Bu resimler er geç yayınlanacaktır.
    Cevapla
  • Bozoklu 5 yıl önce Şikayet Et
    Bugün o resimleri bende gördüm :(
    Cevapla
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık olay mahali konsolosluk yani Arap. Topraği. Arablar ve Abd adamin fişini çekti. Bizim yapmamiz gereken ğümrük kapılarından öyle her önüne gelen rahat. Girmemelidir bunun bir konrolü olması gerek
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Prensle görüştürüldükten hemen sonra infaz edildi ve Telefonda prens efendiye izlettirildi
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Suudi’ler bu işin unutulup gündemden çıkmasını bekliyor. Cevap veremedikleri çok soru var. Ceset ortada değil. 18 kişi organize olup aynı anlarda Türkiye’ ye hangi amaçla geldi ve neden aynı anda ülkeden çıktı. Konsolos müsvettesi apar topar ülkeyi terk etti. Bu adamlar kraldan habersiz böyle bir işe kalkışamaz. Bu iş sadece Suudi’de bitmiyor. Akıl, cesaret ve taktik aldıkları arka plandaki aktörler kim? Bu sorular aydınlığa mutlaka kavuşacak İnşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!