Adnan Oktar'ın veliahtı itirafçı oldu

İtirafçı olan Oktar’ın veliahtı Dayanık: Örgütten ayrılmak isteyenlere yüzlerce dava açıyordu.

Adnan Oktar'ın veliahtı itirafçı oldu
Adnan Oktar'ın veliahtı itirafçı oldu
GİRİŞ 02.11.2018 07:50 GÜNCELLEME 02.11.2018 07:52
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Adnan Oktar ve grubuna yönelik süreç devam ediyor. Bir taraftan örgütten ayrılıp etkin pişmanlık yasasından faydalanmak isteyenlerin sayısı da gittikçe artıyor. 

GÜZEL-ZENGİN KRİTERİ

 

 

Oktar’ın 32 yıldır yakınında bulunan ve veliahtı olarak tanınan işadamı Serdar Dayanık, AKŞAM’a konuştu. İtirafçı olup cezaevinden çıkan Dayanık, kopuşun ardından vicdanen büyük bir rahatlama yaşadığını söyleyerek şunları kaydetti: Zamanla A9’daki gibi tuhaf bir yaşam tarzı oluştu. ‘Kedicikler’ tartışmalarına sebep oldu. Bu durum örgütte ciddi bir ahlaki dejenerasyonu gözler önüne serdi. Oktar çevresindeki arkadaşlarını seçerken Masonik teknikler kullandığını söylerdi. Güzel-yakışıklı, kültürlü ve zengin olmasına dikkat ederdi. Kendisine karşı duran ya da örgütten ayrılmak isteyen kişilere yüzlerce dava açıyordu. Oktar hukuk yolunu bir silah olarak kullanıyordu. O kadar çok sayıda dava açardı ki kişinin ticari hayatını, aile düzenini bitirirdi. 

ÜZERİMDEN AĞIR BİR YÜK KALKTI

“Örgütten ayrılma konusunda bir iç kopuş daha önce başlamıştı” diyen Dayanık şöyle devam etti: Operasyon, cesaretsizliğimi ortadan kaldırdı. Örgütten ayrılmakla üzerimden büyük ve ağır bir yük kalkmış oldu. Örgütte bulunduğum süreç içerisinde, örgütün talimatları doğrultusunda hareket ederek kalplerini kırdığım, zarar verdiğim kişilerden özür diliyorum.

50 FİRMA ÖRGÜTÜN HİZMETİNDE

2000'de örgüt üyeleri ticari konulara yöneldi. Yurtiçinde ve yurtdışında 50 civarında firmanın örgüte ait olduğunu veya birlikte kazançlarını örgüte aktardığını değerlendiriyorum.

YORUMLAR 8
  • Serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    Buna firavun tövbesi denir. 32 yıldır ne suçlar işledin.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba sen neler yaptın kimlerin ruhunu ahlakını gasp ettin.
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bana göre bu iftira değil, hapisten kurtulmak için sizin zırvalarınız. 32 yıldır yanındasın noldu niye şimdi söylüyorsun bunları, eğer bir suç varsa sen de ortaksın onlarla
    Cevapla
  • samimi 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynene kardesim.
    Cevapla
  • Nihat AYDIN 5 yıl önce Şikayet Et
    Adaletin terazisi gerçek değil hileli çünkü ben internet te you tubede izlediğim ülkem adına aleyhte konuşan papaz kıyafetli Adnan oktara yazdığım yorumdan dolayı iki kez karakola 4 kezde mahkemeye gittim eğer adalet o zaman oktardan yana olmasaydı beni ilk mahkemede o video izlenir her milliyetçi vatandaşın benden daha kötü yorumlar yazacağı tespit edilip bu kadar mağdur edilmezdim.Diğer faktör o zamanki adaletin fetö adaleti olduğundan kaynaklandığını yine aynı adaletin mağduru olarak hala temyizde mahkeme kararım var sudan sebeplerle insanları karalamayınız.
    Cevapla
  • Ali Altın 5 yıl önce Şikayet Et
    İnternet üzerinden hakaret etmek suçtur. Hakaret etmeseydiniz ceza almazdınız.
    Cevapla
  • Eyyubi 5 yıl önce Şikayet Et
    itirafçı olmak sizi rahatlatmış ama halk vicdanı rahatladımı, hayır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor