Aydın'dan kahreden haber! 3 genç...

Aydın'da kaldıkları evde uyuşturucu kullandığı öne sürülen 3 üniversite öğrencisinden biri hayatını kaybetti, durumları ağır olan diğer iki öğrenci ise hastanede tedavi altına alındı.

GİRİŞ 03.11.2018 09:38 GÜNCELLEME 03.11.2018 11:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Zafer Mahallesi'nde bir kişi, arkadaşlarının rahatsızlanıp telefonla kendisine ulaşması üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

YERDE HAREKETSİZ YATAN ÜÇ GENÇ...

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan üniversite öğrencileri O.S. (21), M.F.D. (19) ve Y.E.K'yi (20) ambulansla Aydın Devlet Hastanesi ile Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Öğrencilerden O.S, kaldırıldığı hastanede müdahalelere rağmen kurtarılamadı. M.F.D. ve Y.E.K'nin durumlarının ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Söz konusu öğrencilerin, uyuşturucu hap kullanmaları nedeniyle fenalaştığı iddiası üzerine polis tarafından soruşturma başlatıldı.

 

 

YORUMLAR 5
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    üniversitede okuyan 3 genç,ne zorları varki uyuşturucu kullanıyorlarmış,halbuki gelecekleri garanti,üniversiteyi bitirselerdi iyi kötü bir iş bulabilirler,okudukları branşa göre meslek sahibi olabilirler. iyi bir aylık alabilirlerdi.uyuşturucu denetimi yapılıyor ama,sadece disko ,bar gibi yelerin olduğu yerlere bakılıyor. halbuki parklar,internet solanları,gençlerin gittiği spor salonları kontrol edilmiyor---mesala polise hedef şaşırtmak isteyen bir uyuşturucu satıcısı paravan bir vucut geliştirme,judo,karate solonu gibi yer açar,kimse şüphelenmez,burada spor yapılıyor,sporcu uyuşturucu kullanmaz diye polis dikkate almaz. yani polis aslında gençlerin takıldığı her yeri kontrol etmeli.
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    bu toplum çürümüş ama ne yazıkki bu çürümüşlüğü görmezden gelenler bir gün gerçekten neslin çürüdğünü gördükleirnde ne diyecekler acaba.
    Cevapla
  • taşeron 5 yıl önce Şikayet Et
    çok ılgınc ve unıverssıte ogrencısı yanı sız o unıyı nasıl kazandınızz lan muptezeller..
    Cevapla
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    niye kahreden haber diyorsunuz ki, ben hiç acımam bunlara, her yerde sigara içenlerede. sihirli sopam olsa hepsini yok ederdim. özelliklede sigara içenleri. başkalarını düşünmeden her yerde utanmadan özgürlüğüymüş gibi hareket eden ve etrafı da kirletenler.
    Cevapla
  • kürtoğlu kürt 5 yıl önce Şikayet Et
    af çıkaralım diyenlere bu haberi devamlı göstermemiz lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
UNRWA Başkanı Lazzarini, İsrail’in yardım ajansını neden kapattırmaya çalıştığını açıkladı
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler