Kokuya dayanamadılar! 10 gün sonra bulundu

İstanbul Güngören’de bir evden aşırı koku geldiği ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdiği evde cesetle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemelerde ekipler şahsın yaklaşık 10 gün önce öldüğünü belirledi.

Kokuya dayanamadılar! 10 gün sonra bulundu
Kokuya dayanamadılar! 10 gün sonra bulundu
GİRİŞ 03.11.2018 09:49 GÜNCELLEME 03.11.2018 10:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, saat 19.30 sıralarında Güngören ilçesi Sanayi Mahallesi Ademyavuz Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartmanın üçüncü katındaki dairede tek başına yaşayan Asım Aktaş’ın (63) evinden aşırı koku gelmeye başladı. Yaklaşık 10 gündür Asım Aktaş’tan haber alamayan komşuları evden kötü koku gelmesi üzerine 112 acil servise durumu bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, çilingir yardımıyla eve girdi. Sağlık ekipleri, oturma odasında yerde yatar vaziyette bulunan Asım Aktaş’ın cansız bedeniyle karşılaştı. 

Bunun üzerine eve gelen olay yeri inceleme ekiplerinin pencereleri açılmasıyla koku mahalleyi sardı. Komşuları ve sokakta bulunan vatandaşlar, kokuyu nedeniyle burunlarını kapattı. Yapılan incelemenin ardından Asım Aktaş’ın yaklaşık 10 gün önce öldüğü belirlendi. Olay yeri incelemelerinin ardından ceset, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. 

Öte yandan Aktaş’ı tanıdığını belirten Ali Rıza Kaygız, "Kahveye geliyordu, beraber çay içiyorduk, muhabbet ediyorduk. Bir ara görmedim, iki üç aydır göremiyordum. ‘Memlekete gideceğim’ diyordu" dedi.

 

 

YORUMLAR 5
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    eski komşuluklar kalmadı artık,bazı apartmanlarda insanlar birbirini tanımıyor nerdeyse. 10 gündür adamın kapısını çalan olmamış,nerde diye kimse merak etmemiş.insan oturduğu yerde böyle yalnız yaşayan insanlar olup birkaç gün ortalıkta görünmedimi bir kapısını çalar.polise neyin bildirir.
    Cevapla
  • davut dogrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    en son hangi gun hangi komsunu ziyaret edip halini hatrini sordun?
    Cevapla
  • Ah ki ne ah 5 yıl önce Şikayet Et
    Ah ümmeti Muhammed nerde komşuluk hakları 10 gündür Allah'ın bir kulu bile sormamışmı amcayı Yazık bize inanın bu sorumsuzluğumuz yüzünden çok çekeceğiz bu gidişle
    Cevapla
  • Omer 5 yıl önce Şikayet Et
    Komsuluk bugunlere kaldi. 10 gun sonra kokudan bulmuslar. 10 gun icinde hicmi komsularinin aklina gelmemis Bu yasli Adam. ..
    Cevapla
  • davut dogrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    en son hangi gun hangi komsunu ziyaret edip halini hatrini sordun? en son ziyaret edip elini optugun ihtiyari, yalniz yasayani ve her hangi birisini yazar misin lutfen.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri