Kapadokya'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!

Nevşehir'in Göreme beldesinde peribacaları çevresindeki kaçak yapı olduğu belirlenen inşaat halindeki müstakil ev ile ahır, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Kapadokya'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!
Kapadokya'da kaçak yapıların yıkımına başlandı!
GİRİŞ 04.11.2018 17:18 GÜNCELLEME 04.11.2018 17:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un dün yaptığı Kapadokya ziyaretinde tarihi bölgede peribacaları çevresindeki kaçak yapılarla ilgili çalışmalar yapılacağını açıklamasının ardından, görevliler harekete geçti.

Nevşehir Avanos arasındaki Killik mevkiinde Göreme sınırları içinde bulunan ev ile ahır jandarmanın kontrolünde belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Ev ve ahırın kime ait olduğu öğrenilemezken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi. Bakan Ersoy’un bölgedeki ziyaretlerinin devam ettiği bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Emekli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sadece göstermelik Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir talan yaşanıyor. Bunların yıkılmasını beklemek bir hayalden ibaret. Yıkıldı denilenler sadece göstermelik, İzmir 'de şu anda bile binlerce gecekondu yapılıyor. Örnek vereyim Buca kaynaklar tarafına bir göz atın yeter. Herkes evinin üzerine bir kat çıkıyor. yanına ilave yapıyor. yeni binalar yapılıyor.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Marmaris bozburun selimiye söğüt. Oralar da sahil kenarları talan ediliyor bozburun adaboğazı mevkisinde yelken kulubü sit alanına yapıtırdığı yerleri de bir görün mantar gibi. Her yer zenize sıfır yerleri inşaat hotel inşaatı devam ediyor.
    Cevapla
  • Terazi 5 yıl önce Şikayet Et
    ormanın ormanın göbeğine koca koca lüks site inşaatları yapılıyor... onlara da müdahale lazım
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Konum atacan. Böyle yazı havada kalıyor!
    Cevapla
  • bülent duman 5 yıl önce Şikayet Et
    ellerine sağlık durmak yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance