Arnavutköy'de kapkaç kamerada

Arnavutköy'de sokakta küçük çocuğu ile yürüyen kadının elindeki telefonu çalan 3 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

GİRİŞ 07.11.2018 12:18 GÜNCELLEME 07.11.2018 14:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, 25 Eylül günü akşam saatlerinde Arnavutköy'e bağlı Anadolu Mahallesi, Evliya Sokak üzerinde gerçekleşti. Hatice Yılmaz isimli kadın, 6 yaşındaki çocuğu ile birlikte sokakta yürürken arkasından gelen 3 kişi tarafından kapkaça uğradı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde 3 kişinin kadına doğru hareket ettiği görülüyor. Üzerine sarı renkli mont giyen kişi kadının elindeki cep telefonunu alarak arkadaşlarıyla birlikte olay yerinden kaçıyor.

 

 

 

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Çocuğu ile birlikte korku dolu anlar yaşayan Hatice Yılmaz polise giderek şikayetçi oldu. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri olay anına ait görüntülere de ulaştı. Görüntülerden gasp olayına karışan 3 kişinin de kimliğini tespit eden emniyet yetkilileri 3 Kasım'da yaptığı operasyonla gözaltına aldı. Genç kadına ait olan cep telefonu da zanlıların üzerinde tespit edilerek sahibine teslim edildi. Savcılık tarafından ifadeleri alınan F.D, Ü.Y ve M.D tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Zanlılardan birisinin yaşının 18'den küçük olduğu öğrenildi.

YORUMLAR 8
  • Seher 5 yıl önce Şikayet Et
    18 yaşından küçük kişiler çocuk sayılıyor. bu yanlıştan dönülmeli. 16 yaşından küçükler çocuk sayılabilir ama 17 yaşındaki birisi çocuk değildir, her şeyi yapabilir. Ayrıca cezalar az, hapsaneler rahat bu kafayla ırsızlık,cinayet dolandırıcılık şu bu artarak devam eder, suçlular için cennete döndü ülke
    Cevapla
  • BAHRİ 5 yıl önce Şikayet Et
    soysuzlar
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Caydirici cezalar verilmedigi surece yatar uc bes gun cikar yine yapar .Neden hâlâ hukuk boylelerine caydirci ceza vermiyor ve neden hâlâ kimse bunlara yaptirim uygulanmasi gerekliliğini konusmuyor .
    Cevapla
  • Ahmed 5 yıl önce Şikayet Et
    hirsizin eli kesilmese bu olaylar daha cok yasanir, eskiden krakolda dayak vardi simdi oda yok
    Cevapla
  • TürkMücahid 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunları tutukluyorsunuz da, geçen gün evinde gasp edilen ve ölesiye dövülen adamın faillerini niye serbest bırakıyorsunuz ? BU NASIL ADALET ?
    Cevapla
  • İhsan 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu