Şantaj iddiasına kurşun kameralarda

Ataşehir'de kızına sevgilisi tarafından şantaj yapıldığını öğrenen baba, kızının sevgilisiyle buluşmasını istedi. İki kişiyle kafeye gelen baba, silah zoruyla kızının sevgilisinden cep telefonunu aldı. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

GİRİŞ 08.11.2018 12:03 GÜNCELLEME 08.11.2018 12:18
Bu Habere 158 Yorum Yapılmış

Güvenlik kamerasına yansıyan olay dün saat 14.00 sıralarında Ataşehir'de bir kafede meydana geldi. İddiaya göre babasına ait nakliye firmasının muhasebe bölümünde çalışan Z. K. 2 yıldır R.D. ile aşk yaşıyordu.

R.D., Z.K.'den zaman zaman şantaj yoluyla para aldı. R.D., kendisine para vermez ise cep telefonunda bulunan görüntüleri ailesine göstereceğini söyleyerek Z.K.'den yine 5 bin lira istedi. Parayı bulamayan Z.K. durumu babasına anlatmak zorunda kaldı. Baba M.K.,  kızından R.D. ile buluşmasını istedi. Kafeye gelen Z.K. bir süre tek başına kafede oturdu. Daha sonra yanına  R.D. geldi. Bir süre sonra ise babası iki kişiyle masaya oturdu. Z.K. ise masadan ayrıldı.


ÖNCE DÖVDÜLER SONRA VURDULAR

Baba yanındakiler, R.D. ile bir süre konuştu. Daha sonra babanın yanındaki kişi silahını R.D.'nin  boynuna dayadı ve elindeki cep telefonunu aldı. 3 kişi, R.D.'yi zorla kafenin dışına çıkartıp tartakladı. Ardından baba M.K. ve  yanındakiler silahla R.D.'ye ateş etti. Saldırı sonrası M.K. ve yanındakiler olay yerinden bir araca binerek ayrıldı. Olay sonrası ihbar üzerine kafeye ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

Bacağından iki kurşunla vurulan R.D., Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis,  şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, baba M.K. ve yanındaki bir kişiyi Ataşehir'de sokakta yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin bugün yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi. 

 

 

YORUMLAR 158
  • Erman 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun böyle ahlaksız namussuzlara cezası verilsin.
    Cevapla
  • KURTLAR ULUR 5 yıl önce Şikayet Et
    Az bile yapmış helal sana baba
    Cevapla
  • selami 5 yıl önce Şikayet Et
    artık devir kendi adaletini arama devri oldu yargıyagüven yok ne yazıkki adaletimiz bitmiş
    Cevapla
  • ramazan 5 yıl önce Şikayet Et
    dilerim kararı veren hakim, savcı ona göre hareket eder. bir baba olarak söylüyorum. iyiki daha fazla birşey yapmamış. helal olsun. inşallah baba ve diğerleri ceza almaz. ama almasa da bu sefer ne olacak daha kötü şeyler teşkil edecek. ceza alsa bu sefer de daha kötü şeyler olacak. umarım şantaj yapan babadan daha çok ceza alır. rabbim yardımcıları olsun.
    Cevapla
  • Legend_84 5 yıl önce Şikayet Et
    Burada Sorulmaya Unutulan Konu Kız'ın Nasıl Bir Şey Yaptığı ve Adamında Bunu Şantaj Olarak Kullandığı ? Eğer bir Ahlaksızlık varsa Kızda Adam Kadar Suçludur !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil