Vurulan Alparslan öğretmene geçmiş olsun ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, önceki gün İstanbul Üsküdar Atik Valide İmam Hatip Ortaokulu'nda bir öğrencisinin yakını tarafından silahlı saldırıya uğrayan ve hastanedeki tedavisi süren Beden Eğitim Öğretmeni Alparslan Aldırmaz ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini paylaştı.

Vurulan Alparslan öğretmene geçmiş olsun ziyareti
Vurulan Alparslan öğretmene geçmiş olsun ziyareti
GİRİŞ 09.11.2018 09:57 GÜNCELLEME 09.11.2018 09:57

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü yetkilileri Bakan Ziya Selçuk’un talimatıyla, İstanbul Üsküdar Atik Valide İmam Hatip Ortaokulu'nda bir öğrencisinin yakını tarafından silahlı saldırıya uğrayan ve hastanedeki tedavisi süren Beden Eğitim Öğretmeni Alparslan Aldırmaz’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da Alparslan öğretmenle bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek üzüntüsünü ve geçmiş olsun dileklerini paylaştı.  

Bakanlıktan yapılan açıklamada Bakan Ziya Selçuk’un konuya ilişkin mesajına da yer verildi.  

Bakan Ziya Selçuk;

Yaşama hakkı, her canlının en kutsal ve dokunulmaz hakkıdır. Hele ki yaratılmışların en şereflisi olan insanın yaşama hakkı söz konusu ise bu hakkın, bu hukukun önemi daha da artmaktadır.

Millî Eğitim Bakanlığı ailesi olarak şiddet içeren hiçbir eylemi makul göremeyeceğimizin altını önemle çiziyor ve bu menfur olayın toplum nezdinde de bağışlanamaz olduğuna inanıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti'nin öğretmenleri, bayrağımızın dalgalandığı her yerde ve her türlü zor koşullar altında fedakârca görev yapan; çocuklarımızın yarınları ve ülkemizin her alanda kalkınması için her türlü azmi gösteren, elleri öpülesi vatan evlatlarıdır. Bu kutsal ve onurlu görevi icra eden öğretmenlerimizden biri olan Üsküdar Atik Valide İmam Hatip Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmenimiz Alpaslan Aldırmaz’a yapılan saldırıyı kınıyor; acil şifalar diliyorum.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı