Soylu: Bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin PKK elebaşları hakkındaki kararıyla ilgili ilk kez açıklamada bulundu. Soylu, "En son üç teröristi listesine alıp güya milletimizin gönlünü alacaklar. Ben size bu fotoğrafı okuyayım mı? Bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım. Güya bizle dalga geçiyorlar" dedi.

Soylu: Bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım...
Soylu: Bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım...
GİRİŞ 12.11.2018 11:50 GÜNCELLEME 12.11.2018 12:46
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Afyon Kocatepe Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldı. ABD'nin PKK elebaşları hakkındaki kararıyla ilgili ilk kez açıklamada bulunan Soylu, "Güya bizle dalga geçiyorlar" dedi.

Bakan Soylu'nun konuşmasının satır başları şöyle;

En son üç teröristi listesine alıp güya milletimizin gönlünü alacaklar. Ben size bu fotoğrafı okuyayım mı? Bugüne kadar hiç sesimi çıkarmadım. Güya bizle dalga geçiyorlar. İki bakanı yaptırım listesinden çıkartıp, üç teröristi yaptırım listesine koyuyorlar. Bize demek istiyor ki 'senin bakanınla terörist arasında bir fark söz konusu değil' biz de bunu yiyeceğiz. 

 

 

Stratejik ortağımız, bizle beraber, 3 tane teröristi listesine alırken, arka cephede, Suriye Irak cephesinde, PKK ile beraber 'petrolün yüzde 25'i benim olacak, yüzde 75'i senin olacak' hesabını yapanlardır. Bu bir iki yüzlülüktür, bu samimiyetsizliktir. Bu kadar açık ve nettir. Nerede, hangi gün, kimle yaptığı da bilgimiz dahilindedir. Türkiye, eski Türkiye değildir. Türkiye'yi eski Türkiye olarak niteleyenler yanılmaktadır ve yanıldıklarını da anlamaktadırlar. 

YORUMLAR 27
  • yanınızdayız 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyoruz sayın bakan, gözümüz yok ama abd verseler gönlümüzü alamazlar,,teröristler zaten abd askeri, hani biz de gaza gelip taviz verereceğiz ama o devir bitti, yanınızdayız
    Cevapla
  • cemal kuru 5 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem süleyman
    Cevapla
  • Can Polat 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi okuyan bakan dir sy.soylu.
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım bunlar Türkiyeyi Eski Türkiye sanıyor ama bilmiyorlarki Türkün Şahdamarına basıldımmı OrtaDoguyu ABD ve Tüm Terör örgütlerine mezar ederiz bilmiyorlar ama ögrenecekler fare gibi kaçacak delik arayacaklar inşaAllah
    Cevapla
  • arda 5 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sana inşallah ankara büyük şehirede aday olur kazanırsın beraber çalışırız
    Cevapla
  • melik 5 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüler ve Pkk lılarda Büyükşehire aday olmasını 4 gözle bekliyor ,amaç içişlerinden uzaklaştırmak.Ben oy vermem ,enayi değilim. Soyluyu içişlerinden uzaklaştırmak ,APO yu hapisten çıkarmaktan daha büyük ihanettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nde aklın yolu bir: “Büyükşehirlerde destek Cumhur’a!”
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!