Resmi Gazete'de yayınlandı: 10 bin bekçi alınacak

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğüne 10 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdas edildi.

Resmi Gazete'de yayınlandı: 10 bin bekçi alınacak
Resmi Gazete'de yayınlandı: 10 bin bekçi alınacak
GİRİŞ 13.11.2018 03:05 GÜNCELLEME 13.11.2018 03:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

"Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

 

Buna göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatına 10 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdası yapıldı.

İçişleri Bakanlığına 36 kadro ihdası

 

 

Ayrıca kararname ile İçişleri Bakanlığının taşra teşkilatına da çeşitli unvanlarda 36 kadro ihdası gerçekleştirildi.

İhdas edilen söz konusu kadrolar arasında kaymakam, yazı işleri müdürü, nüfus müdürü, şef, programcı, bilgisayar işletmeni, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, şoför, hizmetli, kaloriferci ve dağıtıcı unvanları bulunuyor.

YORUMLAR 4
  • Abdullah bozkaya 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu bekçileri devlete ek yük getirmeden başka bişey degil bekçileri Ara sokaklara hiç girmiyor Ana caddelerde ve işlek ara caddeler dışında hiçbir ara sokakta görev yapmıyorlar üstelik 4 bekçi devriye atıyor polisin bile 2kisiyle devriye yaptığı bir yerde bekçileri 4 kişiyle devriye atması bence lüks geçen bir ekonomist bekciler 1.5yildir görev yapıyorlar 1.5yil önce emniyet harcamaları 50milyar tl idi bekçiler için yılık yaklaşık 10milyar tl maliyet getirdi diyor bence bekçiler yerine polis sayısı artilirsa daha iyi çünkü 4bekcinin yapacağı işi 2polis yapıyor bir bekçinin maliyetli 4bin tl polisin maliyeti ise 5bin tl soruyorum haksizmiyim
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hırsıza caydırıcı ceza verilmiyor.
    Cevapla
  • Osman 5 yıl önce Şikayet Et
    Keskem 10 bin bekci yerine 100 bin polis alinsaydi en az 20-30 bin polisi bekcilerin yapacagi gozetim devriye gorevi verilseydi ve diger geri kalan polislerde diger birimlerde daha hizli hizmet vermek icin gorevlendirilseydi. Hollanda da nerdeyse nufusun 10 da biri polis. Adamlar her yerde her yetki ile donatilmislar polislerini valla halk polisten itten korkar gibi korkuyor. Bence guzel ulkemizdeki polis sayisi mevcudun iki uc katina cikartilip daha etkin bir sekilde gorevlenidirilmeli olaylara daha cabuk mudahaele edebilmeli hata cikacak olan olaylari cok polis sayisi ile olay cikmadan engellemekte mumkun olur.
    Cevapla
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama Osman
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!