İş adamı cinayetinde kimlikler belli oldu

İş adamı Ali Rıza Gültekin'in, Beşiktaş'ta başından tek kurşunla vurularak öldürülmesiyle ilgili 3 saldırganın kimliği belirlendi.

GİRİŞ 15.11.2018 12:31 GÜNCELLEME 15.11.2018 15:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Polis, Gültekin'i vuran kişilerin Mustafa B., Rıdvan D. ve Sergen G. olduğunu tespit etti. Olaydan sonra kaçan saldırganlar her yerde aranırken, cinayetin nedeni henüz belirlenemedi. Polis tarafından köşe bucak aranan cinayet zanlılarının terör örgütü PKK’ya yakın olduğu iddia edilen kumar ve tefeci çetesi "Ağrılılar grubu"nun üyeleri olduğu öğrenildi.

POLİS KORUMASININ YANINDA ÖLDÜRMÜŞLER

Cinayet sırasında Gültekin'in beraberinde resmi polis koruması olduğu öğrenildi. Savcılık, koruma polisi ile içeride bulunan emekli bir polisin tabancalarına incelenmek üzere el koydu. Olay anında içeride bulunan 21 kişi de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

İLK HABERİ KORUMASI VERDİ

 

 

Edinilen bilgiye göre Gültekin'in resmi polis koruması da bulunuyordu. Olay sonrası polis ekiplerine ise ilk haberi, Gültekin'in koruması verdi. 

ÜÇ YIL ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRADI

Üç yıl önce de içinde bulunduğu otomobil Beykoz'da silahlı saldırıya uğrayan Gültekin, 2012'de satın aldığı, erkek giyim markası Crispino ile adından söz ettirdi. Crispino markası ile 100 mağaza açma hedefi olduğunu açıklayan Gültekin'in, ünlü markayı devrettiği anlaşıldı.

HİSSESİNİN TAMAMINI DEVRETTİ

Gültekin, Avusturya'da 20 yıl kadar restoran işletmişti. İstanbul Ticaret Odası sicil kayıtlarına göre, Ali Rıza Gültekin şirketteki tüm hissesini geçen yılın başında F. K.'ye devretti. 

YORUMLAR 5
  • erdal 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz korusaydık böyle olmazdı gelenler kalırdı oldukları yerde upuzun
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi de resmi polis koruma ne iş yapıyormuş aldığı maaşın hakkını niye vermemiş
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    acaba bu zalimler ahirette azp görmeyeceklerinimi saniyorlar
    Cevapla
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Tetikçiler maşalar kullanılan itler içeride yatar bu işi yaptıranlar dışarda hakimi savcıyı tehdit et dosyayı kapattır ne ala memleket
    Cevapla
  • Savas 5 yıl önce Şikayet Et
    Hangi dosya kapanmis hakim savcı tehdit edilerek anlat bilelim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı