Katliam yaptı: Sabah babasını, akşam oğlunu...

Bursa İnegöl'de, yalnız yaşadığı evinde, kapıyı kırıp giren kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğrayan Yusuf Candar (56), ağır yaralandı. Candar’ın tedavisi sürerken, oğlu da iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Zanlının elini kolunu sallayarak ayrılması güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 16.11.2018 06:04 GÜNCELLEME 18.11.2018 06:22
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Olay, saat 07.30 sıralarında Yeniceköy Mahallesi 1000 Konutlar’da meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi,Yusuf Candar’ın yalnız yaşadığı evin kapısını kırıp içeri girdi. Bu kişi, yanında getirdiği tüfekle Yusuf Candar’a bir el ateş edip, kaçtı. Yusuf Candar, karnına isabet eden saçmalarla yaralandı.

 

Silah sesini duyup eve koşan komşularının çağırdığı ambulansla Candar,ÿİnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Candar’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Evde araştırma yapan polis ekipleri, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

 

İKİNCİ SALDIRI

Candar’ın hastanede tedavisi sürerken, oğlu Yavuz Candar (34) da iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda kalbine isabet eden kurşunla ağır yaralanıp, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Saat 16.00 sıralarında Yavuz Candar kendi işyerinde 3 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Mobilya Sanayi 8’inci Sokak’ta mobilya firmasına gelen Kahraman A. ve yanındaki 2 kişi, işyeri sahibi Yavuz Candar’a tabancayla ateş açtı. Saldırıda kalbine ve kollarına isabet eden kurşunlarla yaralanarak yere düştü. Kanlar içinde kalan Yavuz Candar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı. Yavuz Candar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra kaçan silahlı saldırı şüphelileri Kahraman A. ve yanındaki 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Bu arada, sabah saldırıya uğrayan Yusuf Candar’ın ameliyat edildiği ve hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.

CİNAYETTEN SONRA BÖYLE GİTTİ

Cinayetin ardından Karaman A'nın yanında bulunan ismi öğrenilemeyen şahısla birlikte olay yerinden yaya olarak ayrılması işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Emniyet ve jandarma şimdi her yerde bu kişileri arıyor. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • çorumlu 5 yıl önce Şikayet Et
    adam silahla vurulmuş hastaneye kaldırılmış ama oğlu iş yerinde mi? nasıl bir evlatmış. baba dan önce ölmeyi haketmiş bence.
    Cevapla
  • Asım 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam cezası gelsin Artık kısasta hayat vardır
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    7:30 da babası vurulmuş.16 da iş yerinde ne işi var?
    Cevapla
  • Eses 5 yıl önce Şikayet Et
    insanlık nereye gidiyor ??
    Cevapla
  • TÜRK 5 yıl önce Şikayet Et
    idam nerede idam?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
Fenerbahçe-Olympiakos! Muhtemel 11'ler