Van'da PKK'ya bir büyük darbe daha

Van'ın Başkale ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda, araziye gömülü silah, mühimmat ve patlayıcı ele geçirildi.

GİRİŞ 18.11.2018 13:50 GÜNCELLEME 18.11.2018 13:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, terör örgütü PKK/KCK'nın barınma alanlarına yönelik aralıksız devam eden "Şehit Uzman Jandarma 1. Kademeli Çavuş Kerem Aydın Operasyonu" kapsamında ilçeye bağlı Aşağı Çaldıran Mahallesi kırsalında çalışma yürütüldüğü belirtildi.

 

 

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"PKK/KCK terör örgütü mensubu teröristlerce önümüzdeki günlerde, eylemlerde kullanılmak üzere Akal mezrası kırsalına el yapımı patlayıcı, silah ve mühimmat gömüldüğüne dair duyarlı vatandaşlarımız tarafından bilgi iletilmesi üzerine düzenlenen operasyonda, araziye gömülü vaziyette, 1 kalaşnikof piyade tüfeği, 2 tabanca, 1 piknik tüpü ile hazırlanmış el yapımı patlayıcı, 2 takım terörist kıyafeti, uyku tulumu ve sırt çantası ele geçirildi." 

 

 

Açıklamada, bölgede halkın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik terörle mücadele faaliyetlerine aralıksız devam edileceği vurgulandı. 

YORUMLAR 4
  • Görele 5 yıl önce Şikayet Et
    O silahları onlara verenlerin onlara yardımcı olanların Rabbim tez zamanda belalarını versin amin. Amin. Amin.
    Cevapla
  • GURBETCi 5 yıl önce Şikayet Et
    vanli kardesim hepsi terorist olsa ihbari eden vatandas etmezdi demekki herkese teror damgasi vurulamaz
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    TSK miz özel kuvvetlerimiz bir stratejik sistem yapmali terörit in cok oldugu yada baglantisi cok olan beldeler sanirim tsk miz ca bilinen yerler dir asker polis o beldelerde oldugu sürece belde halki da kendini gizliyor asker polis bölgede daglara pusu atsin belde den ciksin gerekiyorsa günlerce köye kasabaya inmesin o itler de mutlaka harekete gecip silah ve muhimmatlari gizledikleri yerlerden alamk icin harekete gecicek iste o an alayini vurun itlerin teslim alma yok kaidesyle
    Cevapla
  • vanli 5 yıl önce Şikayet Et
    abi başkale köylü leri hepsi terörist zaten
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı