10 gündür kayıptı, polis bakın nerede buldu!

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde 10 gündür kayıp olan Anadolu Lisesi öğrencisi Emine Kuru (17), polis ekipleri tarafından Edirne'nin Keşan ilçesinde bir evde bulundu.

10 gündür kayıptı, polis bakın nerede buldu!
10 gündür kayıptı, polis bakın nerede buldu!
GİRİŞ 19.11.2018 16:02 GÜNCELLEME 19.11.2018 16:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bayramiç ilçesi Tepecik Mahallesi'nde yaşayan Gönül-Zekeriya Kuru çiftinin kızları Anadolu Lisesi 4'üncü sınıf öğrencisi Emine Kuru, geçen 9 Kasım günü okuldan geldikten sonra evden dışarı çıktı. Akşam eve dönmeyince, anne Gönül Kuru telefonla aradığı kızının ağlamaklı sesini duyunca, eşiyle kızlarının kaçırıldığı şüphesiyle Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. 

 

 

Aile, Bayramiç Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmasının ardından harekete geçen polislerin sıkı takibi sonucu kayıp Emine Kuru'nun Edirne'nin Keşan ilçesinde bir evde olduğu tespit edildi.

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Kayıp olan Emine Kuru, sabaha karşı Keşan ve Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin ortak operasyonuyla O.Ç'ye ait bir evde bulundu. Ev sahibi O.Ç ve Emine Kuru'yu kaçırdığı iddia edilen O.A. gözaltına alındı. O.Ç.'nin Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerinin devam ettiği öğrenilirken, Emine Kuru ile O.A. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından O.A.'nın, Bayramiç Adliyesi'ne sevk edilmesi bekleniyor.

Öte yandan, ailesinin yanına gitmek istemediği iddia edilen Emine Kuru'nun Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edileceği öğrenildi.

YORUMLAR 9
  • nyzaknc 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık , belli ki kıza zarar vermişler. Kız korkudan eve gidemiyor. Yoksa niye istemesin ki ??
    Cevapla
  • yalnız kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    sana yazıklar olsun insanın ailesini terkedir mi anne baba olmak nedir bilir misin sen
    Cevapla
  • Melek Aktaş 5 yıl önce Şikayet Et
    aileler çocuklarına ilgisiz, değer sahibi olamayan, ahlaki değerlerden uzak kalan çocuklar başıboş kalıyor. Çocuklarımızla daha çok küçükken ilgilenmeye başlayıp, onları boğmadan sıkmadan değer aşılamaya çalışmalıyız. Kendimiz onlara örnek oluyoruz , o yüzden önce kendimizi düzeltelim. Ailesine tepki duyan çocuğun gideceği yer kalmıyor.Tehlikelere açık hale geliyor.
    Cevapla
  • HAYDAR 5 yıl önce Şikayet Et
    hayret aileni niye üzüyon sonra anlarsin aileni
    Cevapla
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    10 GÜN GİDECEK 10 GÜN SONRA BİŞEY OLMAMIŞ GİBİ GELECEK HEMDE 17 YAŞINDA GENÇ KIZ BU İŞDE BİR İKİ ÜÇ HATTA ÇOK İŞ VAR BENCE GENÇ KIZLARIN ELİNDEKİ BU TELEFONLAR DAHA ÇOK KIZ Kaçırır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi