Otopsi raporu ortaya çıktı! Eşini boğup, kendisine elektrik verdi

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Hasan Yılmaz Karasalih (63) tartıştığı eşi Sevinç Karasalih'i (60) yatakta kabloyla boğdu, ardından da kendisine elektrik vererek intihar etti. KKTC'yi karıştıran bu korkunç olayın öncesinde Hasan Yılmaz Karasalih'in kız kardeşini arayarak, "Hem Sevinç'i hem de kendimi öldüreceğim" dediği öne sürüldü.

Otopsi raporu ortaya çıktı! Eşini boğup, kendisine elektrik verdi
Otopsi raporu ortaya çıktı! Eşini boğup, kendisine elektrik verdi
GİRİŞ 20.11.2018 08:30 GÜNCELLEME 20.11.2018 08:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gönyeli'de bir apartmanda oturan Hasan Yılmaz Karasalih, eşi Sevinç Karasalih ile henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sırasında Hasan Yılmaz Karasalih, eşi Sevinç Karasalih'i yatakta kablo ile boğdu. Cinayetin ardından iddiaya göre, bir ucu açık kablonun fişini prize sokan Hasan Yılmaz Karasalih, kabloyu kendisine dolayıp vücuduna akım vererek intihar etti. Karasalih'in eşini öldürmeden önce kız kardeşini arayarak, "Hem Sevinç'i hem de kendimi öldüreceğim" dediği öne sürüldü.

 

 

POLİSİN İLK İNCELEMESİ TAMAMLANDI

KKTC'de, Hasan Yılmaz Karasalih'in eşi Sevinç Karasalih'i yatakta kabloyla boğup, intihar etmesinin ardından, polis, olayla ilgili ilk inceleme sonucunu açıkladı. İncelemede, Sevinç Karasalih'in 'bağla boğma sonucu gelişen havasız kalma', Hasan Yılmaz Karasalih'in ise 'vücudundan elektrik akımı geçmesi' sonucu öldüğü belirtildi.

 

 

2 çocuk ve 3 torun sahibi Hasan Yılmaz Karasalih ve Sevinç Karasalih'in cenazelerinin yarın öğle namazının ardından Başkent Lefkoşa Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

YORUMLAR 1
  • şimşek 5 yıl önce Şikayet Et
    insanoğlu işte kendisinin celladı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak