Okul bahçesinde uyuşturucu kullandılar!

Bir grup gencin okul bahçesinde uyuşturucu kullandığı anları saniye saniye gözler önüne seren görüntüler dehşet uyandırdı.

GİRİŞ 20.11.2018 09:57 GÜNCELLEME 20.11.2018 10:00
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

İstanbul-Esenyurt'ta kaydedilen görüntülerde okul bahçesi içerisinde bir grup genç rahat tavırlar içerisinde uyuşturucu kullanıyor.

Esenyurt halkı bir an önce bu tarz olayların önüne geçilmesi için gerekli önlemlerin alınmasını istiyor.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 76
  • F.Ç 5 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmenin tamamen devre dışı kaldığı eğitimin sonuçlarından biri sadece bu durum. Dokundun şikayet, baktın şikayet v.b. böyle durumlarda öğretmen de işinden olmamak için bana ne elin çocuğundan deyip işini yapıyor. Akabinde oto kontrol mekanizması devredışı kalınca sonuçlar şekilde görüldüğü gibi oluyor. Öğretmen hukuk, veli ve idare baskısından kurtarılmalı ki eğitim kalitesi artsın.
    Cevapla
  • ülkem benim 5 yıl önce Şikayet Et
    herkesi zorla okutursak böyle olur. disiplin uygulamaya çalışan öğretmenleri linç edersek böyle olur. işin suyu çıkmış acilen disiplin tedbirleri alınmalıdır. okumayacak olanlar ile okuyacak olanlar ayırt edilmelidir. istemeyeni okuldan göndermek lazım. yoksa iyi öğrenciler de mahvolacak.
    Cevapla
  • Ülkücü 5 yıl önce Şikayet Et
    Gençliğim eyvah.
    Cevapla
  • Tarık 5 yıl önce Şikayet Et
    Okullarda disiplin diye bir şey kalmadı sistem idare nin elini kolunu bağlamış durumda, çocuklar orta okulda sistemin tanıdığı aşırı özgürlük ve sorumsuzluktan dolayı yoldan çıkıyor, bu duruma okul İdaresi hiç bir şey yapamıyor çocuk rehberlik servisine gide gele profesyonel dalavereci oluyor rehberlik öğretmenleri de artık pert olmuş halde bunlar bu sekilde liseye gidiyor ve filim iyice kopuyor yazık. ..
    Cevapla
  • Emeklidur 5 yıl önce Şikayet Et
    Tüm yorumları okudum..Arkadaşların hepsi de haklı..Kötü gidişata son verilmezse nesillerimizin geleceği berbat.Neye mal olursa olsun,isterse çetelerle savaş çıksın;gençlerimiz bunların elinden kurtarılmalı.Okul,eğitim ve disiplin yönetmelikleri tamamen değiştirilmeli.Son derece ahlaksız bir nesil geliyor yoksa...Beğenmediğimiz 70 ve 80'li yıllarındaki nesiller,bugünkünden kat kat kaliteliydi..Büyüklere,öğretmenlere saygı vardı.Uyuşturucu neydi bilmezdik.Kendi iktidarımızdan daha iyisini yapmasını bekliyorduk.Ama işler daha kötüye gidiyor.Bunu yeminle,bir AK Partili olarak söylüyorum.Reis'e de desteğimiz ve itimadımız hala var.Bu işleri Allah'ın izniyle, ancak sen halledersin Sayın Erdoğan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti