WhatsApp Web giriş ekranı! WhatsApp Web hangi cihazlarda kullanılır?

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından bir tanesi olan WhatsApp, kullanıcılarına Web üzerinden ulaşım imkanı sağlıyor. Cep telefonunu kullanmadan bilgisayar üzerinden mesajlaşma, konuşma, ses, fotograf, video, belge ve kişi yollama imkanı sunan WhatsApp Web girişi nasıl yapılır?

WhatsApp Web giriş ekranı! WhatsApp Web hangi cihazlarda kullanılır?
WhatsApp Web giriş ekranı! WhatsApp Web hangi cihazlarda kullanılır?
GİRİŞ 21.12.2018 09:14 GÜNCELLEME 21.12.2018 09:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünyada en çok kullanıcısı olan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp,  bilgisayar üzerinden uygulamaya giriş imkanı sunuyor. Sık sık güncellenerek yenilikler sunan WhatsApp Web sayesinde artık telefona ihtiyaç duymadan hızlı, kolay, güvenli mesajlaşma ve aramayı, ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey; Android iPhone veya Windows Phone cihazlarınızda kullandığınız WhatsApp uygulamasını, Mac veya Windows PC ile eşleştirmek. Peki WhapsApp Web nasıl kullanılır?

 

WhatsApp Web

WhatsApp Web Nedir?

 

1 milyardan fazla kullanıcıya sahip olan WhatsApp’ın web sürümü olan WhatsApp Web sayesinde, masaüstü PC üzerinden mesajlaşma, konuşma, ses, fotograf, video, belge ve kişi yollama işlemlerinizi cep telefonuna ihtiyaç duymadan kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

WhatsApp Web Girişi Nasıl Yapılır?

WhatsApp’ı bilgisayarınızda kullanmak için öncellikle WhatsApp uygulamasını telefonunuzdan açın. Uygulamanın sağ üst köşesinde yer alan menü simgesine dokunun ve açılan penceredeki ‘’WhatsApp Web’’ yazısına tıklayın. Ardından BURAYA tıklayarak açılan sayfadaki QR kodunu telefonunuza okutun. Artık WhatsApp Web uygulamasını bilgisayarınız üzerinden kullanabilirsiniz.

WhatsApp Web Giriş Nasıl Yapılır?

WhatsApp Web Çıkışı Nasıl Yapılır?

Telefonunuzun WhatsApp uygulamasında gidin. Ardından sırasıyla Menü veya Ayarlar’a giriş yapın,  WhatsApp Web'e dokunun ve Tüm bilgisayarlardan çık. Artık uygulamadan çıkış yaptınız.

Hangi Bilgisayar WhatsApp'a Bağlı?

WhatsApp'ı hangi bilgisayarlarınızla bağladığınıza telefonda WhatsApp Web ekranından göz atabilir, dilediğiniz bağlantıları sonlandırabilirsiniz. PC'nize başkaları ulaşabiliyorsa ve WhatsApp'tan çıkış yapmayı unuttuysanız, bu seçeneği kullanarak erişimi kaldırabilirsiniz.

İnternetiniz Üzerinden Doyasıya Konuşun, Mesajlaşın!

Sesli arama sayesinde aile ve arkadaşlarınızla, başka bir ülkede olsalar bile, internetiniz üzerinden ücretsiz bir şekilde konuşabilirsiniz. Ayrıca, ses veya yazı yeterli olmadığında, ücretsiz görüntülü arama sayesinde yüz yüze sohbet etme şansınız olur. WhatsApp sesli ve görüntülü arama, veri planınızdaki dakikalar yerine telefonunuzun İnternet bağlantısını kullanır. Böylece pahalı arama ücretleri için endişe etmenize gerek kalmaz.

YORUMLAR 1
  • Nurdan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç birsey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler