PKK'dan hain oyun! Yaşları 9-10 arasında...

Terör örgütü PKKda çözülmeler devam ederken, örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin ifadelerinde, terör örgütünün özellikle korunmasız küçük yaştaki çocukları Suriye’de ateş hattına, çatışma bölgelerine gönderdiği yer alıyor.

PKK'dan hain oyun! Yaşları 9-10 arasında...
PKK'dan hain oyun! Yaşları 9-10 arasında...
GİRİŞ 20.11.2018 15:51 GÜNCELLEME 20.11.2018 16:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Güvenlik güçlerine teslim olan Nergis kod adlı F.K. İsimli terörist ifadesinde "9-10 yaşlarında çok sayıdaki çocuk teröristin bulunduğu gruplar Suriye bölgesinde terör örgütü tarafından sözde eğitimden geçirilerek PKK/YPG/YPJ kıyafetleri ile çatışma alanlarına bile bile ölüme gönderiliyor. Çatışma alanlarında ölen ya da yaralanan çocukların fotoğrafları da uluslararası kamuoyuyla paylaşılarak mağduriyet yaratıcı propaganda yapılmaya çalışılıyor" dedi. İtirafçı F.K.’nin ifadesinde terör örgütü tarafından kullanılan çocukların örgütten kaçıp kurtulmak istediği ancak örgütün tehdit ve zor kullanarak çocukları alıkoyduğu da söyledi.

 

 

YORUMLAR 3
  • abdullah 23 5 yıl önce Şikayet Et
    ünicef nerede .bunlar çocuk değil mi.pkk yı destekleyenler hainler ermeniler sizleri kullanıp paçavra gibi kenara atıyorlar.bu ülkenin her şeyinden istifade edip te hainlik yapmak alçaklıktır.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunları yapan aşağılık yaratıkları kahretsin. İnşallah mazlumun ahı ile paramparça olurlar.
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    vay sahtekar vicdansiz katiller
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi