FETÖ harekete geçti! ABD taktiği uyguluyorlar

FETÖ, ayrışma taktiğiyle yeniden yapılanmayı hedefliyor. ABD’nin, PKK için geliştirdiği formül, FETÖ için de devreye sokuldu. Söz konusu senaryo, PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD/SDG’yi hatırlattı.

FETÖ harekete geçti! ABD taktiği uyguluyorlar
FETÖ harekete geçti! ABD taktiği uyguluyorlar
GİRİŞ 22.11.2018 10:11 GÜNCELLEME 22.11.2018 15:53
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Yurt dışındaki kaçak FETÖ'cülerin başını çektiği bir grup, deşifre olmuş isimleri dışlayarak yeni bir yapılanma içine girdi. Firarilerin de aralarında bulunduğu bazı isimlerin yayınları, örgüt içinde bir çatışma varmış gibi gösterilerek aslında yeni bir yapılanmanın işareti veriliyor. Ancak, örgüte müzahir sözde düşünce kuruluşları ve vakıfların para kaynaklarına bakıldığında bir ayrışmanın olmadığı açığa çıkıyor. 

 

 

KURTARMA PLANI 

Terör örgütü FETÖ içinde iki farklı grup olduğu, bir grubun ''provokasyon peşinde'' olduğu, diğer grubun ise ''buna direndiği'' iddiaları sosyal medyada yayılıyor. Terörle mücadele uzmanları yeni yaşananları ''Yurt içinde ve dışında hareket alanı gittikçe daralan FETÖ, yeni bir taktik geliştirerek hayatta kalma arayışına girdi. Kamuoyunca tanınan kirli yüzleri tasfiye ederek (sabıkasız veya kirli yüzleri eleştiren) yeni bir yapılanma içine gireceği'' şeklinde değerlendiriyor. 

 

 

Terörle mücadele uzmanları, TSK'da kullanılan FETÖMETRE'nin yaygınlaşmasıyla kamu kurumlarında barınamaz hale gelen örgüt üyelerinin yeni planı devreye soktukları görüşünde. Bir şekilde henüz deşifre olmamış örgüt üyelerini kurtarmak için dikkatleri açığa çıkan üyeleri üzerine çekme arayışına giren örgüt, dış desteklerinin de teşvikiyle böylesi bir yönteme başvurdu. 

İHANET ŞEBEKESİNE ABD AKLI

FETÖ için devreye sokulan senaryo, PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD/SDG’yi çağrıştırdı. ABD, PKK’yı terör örgütü ilan ederek yöneticilerinin başına ödül koyarken, PYD/SDG'yi ise müttefik olarak muhatap alıyor. Terör örgütünün Suriye koluna her türlü silah ve mühimmat sevkiyatını ise sürdürüyor. 

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 37
  • Hamza 5 yıl önce Şikayet Et
    Herifin suratında meymenet yok... Bu nasıl muhterem olsun?? Muhterem denilen insanın yüzüde bir kere NUR olur bunda hiç biri yok
    Cevapla
  • Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    Şarlatan yaşadıkça ve yuları başkasında oldukça daha çok kullanırlar. Tabi bunlarda kullanılmaya müsait vatan hainleri tabiki.
    Cevapla
  • kasim 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bi kere gadap etti neyapsalar boş
    Cevapla
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Alçaklıkta sınır yokki. Atalarımız Su Uyur Düşman Uyumaz demiş. Devlet aklı çok dikkatli ve öngörülü olmalı. ALLAH C.C. Muhafaza içtedir dıştada
    Cevapla
  • Serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    gelin gelin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri