3 kadın 2 erkek! Güpegündüz hırsızlık kamerada

İstanbul Sultanbeyli’de 3’ü kadın 5 kişilik hırsızlık çetesi aynı taktikle güpegündüz 6 marketi soydu. Kadınların marketten alışveriş yapıyormuş gibi topladığı ürünleri çaldıkları anlar marketlerin güvenlik kamerasına yansıdı.

GİRİŞ 23.11.2018 09:38 GÜNCELLEME 23.11.2018 10:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sultanbeyli’de organize olan 3’ü kadın 5 kişilik hırsızlık çetesi ilçede bulunan marketsahiplerini canından bezdirdi. Hırsızlık çetesinin bir üyesi önce markete gelip inceleme yaptı. Daha sonra ise çetenin kadın üyeleri alışveriş yapıyormuş gibi markete girerek ellerine aldıkları sepeti doldurmaya başladı.

 

 

Çıkış kapısında güvenlik önlemi olduğunu bilen hırsızlardan biri dışarıda bekledi. Market içerisindeki hırsızlar sepetleri doldurunca, dışarıda bulunan şüpheli kapıyı açtı. Dikkat çekmeden sepetteki ürünleri arkadaşına veren hırsızlar, daha sonra hızlı bir şekilde çıkarak kayıplara karıştı. İlçeye dadanan çete aynı taktikle güpegündüz 6 marketi soyarken, yaşanan hırsızlık olayları güvenlik kameralarına yansıdı. 

 

 

YORUMLAR 3
  • musa 5 yıl önce Şikayet Et
    yabancı uyrukluya benziyor
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Aldıkları mallar toplasan 500 tl insan kişiliğini haysiyetini 500 tl ye satar mı çünkü aç olsan ekmek peynir alır çıkarsın siz kalitesiz insanlarsınız
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    bazen pazarlarda nescafe,kaliteli krem ,parfüm gibi ürünleri satan bayanlar oluyor. demekki hırsızlık malıymış.polisin pazarları gezerek bu gibi kaliteli ürün satanlara nerden aldın diye sorması lazım.tabbi çaldıkları ürünleri anlaştıkları dükkanlara satanda oluyordur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor