Kaşıkçı cinayeti ile ilgili yeni gelişme!

Yalova'nın Termal ilçesine bağlı Samanlı köyündeki bir villada Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin polislerce arama başlatıldı. Arama yapılan ilk villanın bahçesindeki kuyu incelemeye alındı, bahçeye itfaiye aracı getirtildi.

GİRİŞ 26.11.2018 13:10 GÜNCELLEME 26.11.2018 13:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yalova'nın Termal ilçesine bağlı Samanlı köyündeki bir villada Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin güvenlik ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

 

 

Yol kenarında geniş bahçesi bulunan iki katlı villaya gelen polis ve jandarma ekipleri, geniş güvenlik önlemi aldı.

Olay yeri incelemenin de arasında bulunduğu ekipler, dedektör köpeklerin de katılımıyla aramaya villanın içerisinden başladı.

 

 

BİTİŞİK VİLLAYA SIÇRADI

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin Yalova'da bir villada sürdürülen arama çalışması genişletilerek bitişikteki villa da aranmaya başlandı

VALİ EROL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Yalova Valisi Muammer Erol, villadaki aramaya ilişkin yaptığı açıklamada, "İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Samanlı köyünde bir Arap iş adamına ait olduğu öğrenilen villada arama yapılmaktadır. Aramanın mahiyeti ve sonuçları hakkında gereken açıklama İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılacaktır" dedi. 

Villanın girişinde önlem alındığı görülürken, güvenlik güçleri, bölgeye kimseyi yaklaştırmıyor. 

BAHÇE'DEKİ KUYU İNCELEMEYE ALINDI

Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin Yalova'da arama yapılan ilk villanın bahçesindeki kuyu incelemeye alındı, bahçeye itfaiye aracı getirtildi.

YORUMLAR 7
  • fermat 5 yıl önce Şikayet Et
    eğer bir kuyuya attılarsa bu ya hiç kimsenin bilmediği bir kuyudur ya da herkesin bildiği ama kimsenin giremediği boşuna itfaiyeyi meşgul etmeyin
    Cevapla
  • kerimm 5 yıl önce Şikayet Et
    bilirkişi misin ne saçmalıyon birader
    Cevapla
  • sedat 5 yıl önce Şikayet Et
    willaya bak arkadaş. kaç kuruş
    Cevapla
  • Turan ŞENGÜL 5 yıl önce Şikayet Et
    devletimiz bu kadar kendini meşgul edeceğine 18 sanığa versin elektiriği baksın ki nasılda konuşuyorlar katiller arabistanda cirit atıyor seni burda meşgul ediyorlar
    Cevapla
  • ihsan 5 yıl önce Şikayet Et
    katil suud ceset nerde açıkllasanda cenaze töreni yapılsaya
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Evimin yanında şuan izliyorum.bu adamlar villa değil saray yaptılar buraya ne oldukları belli olmayan insanlar doldu mahalleye..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?