Anne ve oğlu öldü... Lüks aracını bırakıp kaçtı!

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında çarpmanın etkisiyle araçtan fırlayan anne ve oğlu hayatını kaybetti, araç sürücüsü baba ise ağır yaralandı. Kaza sonrası lüks otomobilin sürücüsü aracını olay yerinde bırakarak kaçtı. Polis sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

GİRİŞ 28.11.2018 09:31 GÜNCELLEME 28.11.2018 09:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kuzey Ankara Çevre Yolu'nun Etlik istikametinden Batıkent yönüne giden sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 AK 9460 plakalı lüks otomobil, Hurdacılar mevkisinde aynı yönde seyir halinde olan Aziz Ü'nün kullandığı 06 DV 2801 plakalı araca arkadan çarptı. 

Çarpmanın şiddetiyle takla atarak savrulan ve bariyerlere çarpan araçtaki Menekşe Ü. ile oğlu Sedat Ü. otomobilden fırlayarak refüje düştü. Kazaya neden olan lüks otomobilin sürücüsü ise olay yerinde aracını bırakarak kaçtı. 



İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri olay yerine geldiklerinde anne ve oğlunun hayatını kaybettiği belirledi.  Ağır yaralanan baba Aziz Ü. ise hurdaya dönen otomobilden çıkarılarak ambulansla hastaneye sevk edildi. 

Kaza nedeniyle Kuzey Ankara Çevre Yolu'nun Hurdacılar mevkisinde ulaşım yaklaşık iki saat süreyle çift şeritten kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri kazaya neden olan ve olay sonrası kaçan otomobilin sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Yunus 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar sürat yaptığı resimden belli . Allah rahmet eylesin Fakat bu hız düşkünlerine ne yapılacak ki Maksimum 5 Yıl yer Sonuç:Bir aile yok Oldu
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    yine bir zengin veledi. yine bir ailenin hayatının kararması. emin olun hapse bile girmeyecek. bu kanunlar ağırlaştırılmadığı sürece daha çok kişinin canı yanar.
    Cevapla
  • VELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bir hızla çarptın vişdansız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"