İngiltere'den skandal karar!

İngiltere firari FETÖ sanığı Akın İpek'in Türkiye'ye iade talebini reddetti.

GİRİŞ 28.11.2018 13:21 GÜNCELLEME 28.11.2018 16:05
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Firari İpek'in Londra'daki Westminster İlk Derece Mahkemesinde görülen Türkiye'ye iadesiyle ilgili davada karar duruşması yapıldı. Hakim, iade talebini reddederken, kararın 14 gün içinde temyiz edilebileceğini belirtti. 

Ayrıca İpek'in pasaportuna el konulması, Londra dışına çıkmaması ve telefonunun 7 gün 24 saat açık kalması gibi denetimli serbestlik şartlarının da 14 gün boyunca geçerli olacağı ifade edildi. 

Firari İpek, 23 Mayıs'ta gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılmıştı. 50 bin sterlinlik kefaletle serbest bırakılan İpek'in pasaportuna el konulmuş ve denetimli serbestlik uygulanması kararı alınmıştı. İpek’in dava süresince Londra dışına çıkması yasaklanmıştı. 

İpek’in herhangi başka bir seyahat belgesine başvurmasını da yasaklayan mahkeme, firari FETÖsanığının telefonunun da 7 gün 24 saat açık kalması koşulunu getirmişti. Davada son duruşma 28 Eylül'de yapılmış ve kararın 28 Kasım'da açıklanacağı belirtilmişti. 

 

 

 

YORUMLAR 43
  • ,Y. A... 5 yıl önce Şikayet Et
    Sığındıklarınızın sığınak aradığı günü hiç düşündünüzmü..?
    Cevapla
  • hkalem 5 yıl önce Şikayet Et
    biz almasini biliriz
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere nerde durduğunu gösteriyor. Darbecilerin arkasında . Vazgeçmeyecekler. Kurtlar sofrasına oturunca böyledir. Zayıflatıp yeme gaspetme kendine medeni diyen bu adamlar sadece bunu kılıfına uydurmayı becermişler o kadar. Medeniyi galebe ikna ile ise bunları ikna etmek zor. Ancak güçlü iktidar güçlü asker güçlü halk dolayısıyla güçlü devlet olunacak. Yoksa elin gavuru gelip te ağzınıza lokmanızı vermez. Bilakis ağzınızdaki lokmayı almaya gelir. Bunun için de içimizdeki hainleri ve kandırılmış akledemeyenleri kullanırlar.
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    Halkının Çoğunluğu hristiyan olan ülkeler ,halkı müslüman olan ülkeleri sevmezler bunu bilelim artık
    Cevapla
  • Sivaslı 5 yıl önce Şikayet Et
    yanı başımızdaki tükürükle boğacağımız yunan vermiyor. İNGİLTERE mi verecek, yav bırakın o köpekler yaşasınlar sayın DEVLET beyin dediği gibi bir VATAN EVLADI çıkar onu yakasından tutuğu gibi alır buraya getirir. VAKİT ZAMAN KAYBETME VAKTİ DEĞİLDİR. VAKİT TÜRKİYE VAKTİ haydi BİSMİLLAH...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor