Ece, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

Fethiye'de 'Ewing Sarkomu' hastalığı nedeniyle 5 yıl kemoterapi ve radyoterapi gören, sağlığına kavuşamadığı için sosyal medyada yayınladığı video ile gündeme gelen ve toplanan yardımlarla alternatif tedavi aldığı Antalya'daki bir hastanede yaşamını yitiren Ece Küçükçelen (19), gözyaşları içinde son yolcuğuna uğurlandı

Ece, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
Ece, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 28.11.2018 19:15 GÜNCELLEME 28.11.2018 19:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fethiye'nin Taşyaka Mahallesi'nde oturan Ece Küçükçelen, 10 yaşındayken önce bacakları ve kollarında kuvvetli ağrı hissetti.

Küçükçelen, ailesi tarafından Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 3 kardeşi bulunan Ece Küçükçelen'e, 4 yıl süreyle herhangi bir teşhis konulamadı. Ağrıların daha da artması ile el ve kollarını kullanmakta zorluk çekmeye başlayan Küçükçelen'e, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, kemiklerde çok nadir olarak görülen bir kanser türü olan 'Ewing Sarkomu' teşhisi konuldu.

Kemoterapi ve radyoterapi tedavisine başlanılan Ece Küçükçelen'in durumunda 4 yıl boyunca yapılan tedavilere rağmen gelişme olmadı.

Bunun üzerine Küçükçelen, kemoterapi tedavisini 1 yıl önce reddedip, sadece radyoterapi tedavisine devam etti. Durumunda yine bir değişiklik olmayan Ece Küçükçelen, 58 kilodan 38 kiloya kadar düştü.

ALTERNATİF TEDAVİ GÖRÜYORDU

Türkiye'nin dört bir yanından Küçükçelen'e destek yağdı. Maddi desteğin bulunması ile Ece Küçükçelen, Antalya'daki özel bir hastanede alternatif tedaviye alındı. Yaklaşık 2 ay boyunca tedavi gören Küçükçelen, doktorların müdahalesine rağmen dün sabah yaşamını yitirdi.

Ece Küçükçelen için bugün öğle, Fethiye Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Ece Küçükçelen'in babası Yıldıray Küçükçelen, annesi Güzin Küçükçelen, diğer yakınları ve sevenleri katıldı.

ANNESİNİN AĞITLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

Cenazede Yıldıray Küçükçelen, kızının üzerine duvak serilen tabutuna sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. Kılınan namazın ardından Ece Küçükçelen'in bir süre omuzlarda taşınan tabutu cenaze aracına konulurken Güzin Küçükçelen'in "Gitme kızım, sen daha bebeksin. Seni nasıl koyacağız mezara? Gidemezsin" diyerek ağıtlar yakması yürekleri dağladı.

Ece Küçükçelen'in cenazesi Hallaç Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • taşeron 5 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet etsin amin
    Cevapla
  • Atabey 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Rabbim sabırlar versin çok büyük bir acı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!