Yalova'daki depremin ardından 7 artçı deprem

Marmara'da sabah saat 05.36 sıralarında deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan deprem, 4 büyüklüğünde ölçüldü. Deprem, İstanbul ve çevre illerde de hissedildi.

GİRİŞ 30.11.2018 07:58 GÜNCELLEME 30.11.2018 10:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Marmara'da sabah saat 05.36 sıralarında deprem meydana geldi.

 

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünün verilerine göre merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan deprem, 4 büyüklüğünde ölçüldü. Deprem, İstanbul, Bursa, Kocaeli ve Sakarya'da da hissedildi.

7 ARTÇI DEPREM DAHA MEYDANA GELDİ

 

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, ilk olarak 4,3 olarak ölçtüğü depremin şiddetini 4 olarak revize etti. Öte yandan aynı bölgede büyüklüğü 1,5 ile 2,9 arasında ölçülen 7 artçı deprem daha meydana geldi.

AFAD verilerine göre; 4,1 şiddetinde ölçülen depremin, 14,15 kilometre derinlikte meydana geldiği öğrenildi.

 

YORUMLAR 3
  • müslüman 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC peygamberimize hitaben buyuryor ki enam süesi 42 43 44 45 ayetler ...senden öncede biz ümmetlere peygamberler gönderdik,sıkıntılar verdik nüsibetler verdik akıllansınalar diye,bizden bir bela geldiğinde akıllarına başlarına alsalardı keşke ama onların kalpleri katılaştı,yaptıkları işleri de şeytan onlara şirin gösterdi,ne zamanki o peygamberlerin anlattıklarını unuttular,her şeyi açtık onlara her şeyi,nimet bollaşınca tam zirvede şımarmaya başladılar tamam her şey bizim zannettiler,ansızın yakaladık onları karışıp kaldılar. toplum oalark biz bu haldeyiz müslümanalrın bir an önce kendine çeki düzen vermesi lazım
    Cevapla
  • birol karataş 5 yıl önce Şikayet Et
    senelerdir istanbul büyükşehir belediyesi ve kağıthane belediyesi ni defalarca hatta senelerdir uyarıyoruz 60 senelik evlerimiz perişan halde tapumuzu vermiyor bizlere birşey olursa bütün sorumluluk istanbul ve kağıthane belediyesidir
    Cevapla
  • şenol 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah böğle ufak ufak atlatırız rabbim beterinden cümle müslümanları korusun cumamız mübarek olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya, bayram tatilinin bilançosunu açıkladı
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş