Kayıp ihbarından vahşet çıktı!

Mersin'de polise kayıp ihbarında bulunduğu eşini öldürdüğü iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Kayıp ihbarından vahşet çıktı!
Kayıp ihbarından vahşet çıktı!
GİRİŞ 02.12.2018 12:55 GÜNCELLEME 02.12.2018 12:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Bahçe Mahallesi'nde yaşayan M.E (36), 34 yaşındaki eşi Cemile A.E'nin kayıp olduğunu iddia ederek emniyete başvurdu.

 

 

Kadının ailesinin, kızları ile damatlarının boşanma aşamasında olduklarını ve öldürülmüş olabileceğini bildirmesi üzerine Cinayet Büro Amirliği ekiplerince başlatılan araştırma genişletildi.

Evde yapılan aramada kan izlerine rastlanması üzerine M.E. gözaltına alındı. Ekiplerin, kadının öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrıldığını tespit ettiği, bazı ceset parçalarının MersinŞehir Mezarlığı'nda bulunduğu öğrenildi. 

 

 

YORUMLAR 2
  • Gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok korkunc urkutucu seyler bunlar. Islam egitimi cekirdekten aile ici ve okullarda verilmeli. Eger buna karsi cikan hdp chp liler varsa engelleyenler varsa o vakit. Kurandan ve peygamber efendiz sav in davranislarindan hayatindan gizlice kitaplara yerlestirilip yinede vatandaslarimiza gelecegimize monte edilmelidir diye dusunuyorum. Her guzel seye karsi cikan hdp chp insaAllah buna karsi cikmazlar.
    Cevapla
  • taşeron 5 yıl önce Şikayet Et
    islam eğitimi demıssın nerde yasıyorsun bılmıyorum kardesım bak burada 90 kusru yıldır laıklık sıstemı ıslıyor butun bunlar laıklıgın sebebıyetıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak