Hastane otoparkında karısını 19 yerinden bıçakladı

Samsun'da bir kişi hastanenin otoparkında boşandığı 1 çocuk annesi karısını bıçaklayarak öldürdü.

GİRİŞ 02.12.2018 17:44 GÜNCELLEME 03.12.2018 09:46
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Olay, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin otoparkında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde ikamet eden Enis Adem Şahin (31) ile Merve Özcan  (25) boşandılar. Çiftin kızları mahkeme kararıyla annesine verildi. Merve Özcan memleketi Samsun'a yerleşti. Enis Adem Şahin de Çorlu'dan otomobiliyle kızını görmek için Samsun'a geldi.

 

 

'HASTANE OTOPARKINDA 19 BIÇAK DARBESİ'

Enis Adem Şahin ile Merve Özcan Samsun'da buluştular. Bir süre sonra Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkına gelen eski karı koca arasında tartışma çıktı. Enis Adem Şahin, hastanenin otoparkında eski karısını 19 yerinden bıçaklayıp kaçtı. Olayı gören vatandaşlar polise ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdiler. Kanlar içinde kalan Merve Özcan, ambulansla Samsun Eğitim Hastanesinin acil servisine götürüldüğünde öldüğü ortaya çıktı. Enis Adem Şahin ise otomobili ile olay yerinen kaçtı ve hemen yakında bulunan Ulugazi TOKİ konutlarına aracını park edip yaya olarak kaçtı. Polis önce otomobil ardından da kaçan şahsı buldu. 

 

 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan Enis Adem Şahin, Samsun Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Görgü şahitleri dehşet anlarını anlatarak adamın kadına ardın ardına bıçağı saplayıp kaçarken de ''namus meselesi'' dediğini söylediler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

YORUMLAR 19
  • Harun 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür cinayetlerin sebebi başımda da olduğu için biliyorum kadının 6284 sayılı kanunun mahkemeler tarafından kadına daha fazla hak vermesinden kaynaklanıyor bu kanun aile koruma kanunu olmasına rağmen kadını koruma olarak anılıyor kadın ne kadar haksız olursa olsun kanun uygulayıcılar sadece kadını koruyor. kadında (her kadın için geçerli değil tabi) buradaki hakları kocasını ağır tahrik altında bırakacak şekilde davranarak hareket etmesinden kaynaklanıyor. kadın nasıl olsa kanun benden yana diyerek erkeğe olmadık hakaretlerde bulunuyor ve kocada bunu delilli olmasına rağmen kanıtlayamıyor . sonuçta da iradesine sahip olamayan koca ya cinayete yada ağır yaralamalara sebep oluyor.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Söylediğin insan psikolojisi yönünden doğru şeyler. Kanunlarımız malesef italyan ve fransız. Bu kanunlar bu millete Fransız. Bilmem anlatabildim mi? İnsanımız maalesef iyi bir din iman eğitimi almadığı için büyük veya küçük her musibette hemen karşısındakine saldırıp öldürmeye kalkıyor. Eğitim sistemimiz çok sıkıntılı. Adalet sistemimizde çok sıkıntılı. faciaları ise benim zavallı müslüman kardeşim çekiyor. Milli ve yerli kanunlara ve eğitim sistemine ihtiyacımız var. O kadarrrrr.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah Kadın olsun erkek olsun kimseyi kötü insanlarla karşılaştırmasın Boşanmalar her geçen gün çığ gibi büyüyor bunun nedenleri çok iyi araştırılmalı ve boşanmalarda hep erkekler haksız çıkıyor maddi ve manevi tazminata mahkum oluyor ayrıca malı varsa yarısı gidiyor ömür boyu nafaka ödüyor ondan sonrası cinnet geçiren erkeklerle doluyor
    Cevapla
  • Adnan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas, yok başka yol..
    Cevapla
  • Aklıselim 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam değil kardeşlerim. cezalar ne olursa olsun insanların gelecekten beklentileri yoksa, yaşadığı dünyayı bir kafes gibi görüyorsa ölmekten de müebbedden de korkmaz. kendi ruh halinizle değil yarını olmayan karanlıkta kalmış, güveni kırılmış, ümitsiz bir kişi gibi düşünün. peki insanlar neden bu halde. çünkü geleceğe olan güvenleri yıkıldı. maneviyatının yerini kapital sermaye güç aldı.haklı olanın yada hak edenin değil güçlü zengin olanın el üstünde tutulduğu, altta kalanın canı çıksın toplumu olduk. fırsatçılarla mağdurlar aynı ülkede yaşayamaz.böyle böyle inançsız saygısız gaddar insanlar olduk. tabi ümidim yok değil. tek umudum çocuklarımız.tabi onları da zehirlemezsek.
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmeli. Kuranın hükmünü uygulayana kadar bu facialar yaşanmaya devam eder.
    Cevapla
  • devam sütü 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH CC yolundan uzaklaştıkça uzaklaşitı bu toplum vallahi billahi bu nüsibetlerin sebebi günahkar bir toplum oluşumuzdan kaynakalnıyor devam edin devam edin
    Cevapla
  • mehmet57 5 yıl önce Şikayet Et
    kuran önce her durumda uygulanmalı mustafa kadeş boşanma konusun da mesela kuran kadına boşama yatkisi vermemiştir eğer nikahtan önce şart koymadıysa birde nafaka diye bi şey yoktur mehir vardır oda gene evlenmeden kız erkekten istediğini isteyebilir erkekete alabilecekse nikah kıyılır hem kocadan boşan hemde çatır çatır nafaka al bu parayıda sevgiliynen yersen erkek adam bu işi kaldıramaz farkındaysanız bu nafaka işi çıkalıdan beri hem boşanmalar hem de öldürme olayları çıktı devlet artık şu ecnebinin kanunlarını değil kuranın kyani allahın hükümlerini göz önüne alıp yeniden kanunlar çıkarmalıdır
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    niye gelmiyor idam?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi