İstanbul'da minibüs devrildi!Çok sayıda yaralı var

Esenyurt'ta servis minibüsü kaza yaptı. Çok sayıda yaralı olduğu öğrenilirken, olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

GİRİŞ 05.12.2018 08:37 GÜNCELLEME 05.12.2018 10:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Esenyurt’ta bir lojistik firmasına ait olduğu öğrenilen içinde işçi dolu servis minibüsü takla attı. Kazada 2’si ağır 14 kişi yaralanırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza saat 08.00 sıralarında Esenkent Hadımköy yolunda meydana geldi. İddiaya göre 65 BA 986 plakalı servis minibüsü sürücüsü seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Sürücü, daha sonra yol kenarında ağaçlara çarparak takla attı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar yaralıların yardımına koşarken sürücü ise kendi imkanları ile kapıyı açarak indi. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içinde sıkışan vatandaşlar için itfaiye ekipleri çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları çevredeki hastanelere sevk etti. Olayda 2’si ağır 14 kişi yaralandı. Bazı yolcular şoka girerken kazazede yakınları da olayı haber alır almaz geldi. Bazı kazazede yakınlarının ise sinir krizi geçirdiği görüldü.
Polis olayla ilgili incelemelerine devam ederken görgü tanıkları ise yaşananları aktardı.
Kaza anı güvenlik kamerasında

Yaşanan kaza anı ve sonrası ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, minibüsün takla atıp yan yattığı ve sonrası görülüyor.

YORUMLAR 2
  • Şevket 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul trafiğini Servis şöförlerinden Allah kurtarsın. Bir de taksi şöförlerinden. Tabi bir de Dolmuş Şöförlerinden. Belediye ve trafik denetleme kurtarmasına ama. Allah kurtarsın.
    Cevapla
  • kosovalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah acil şifalar versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...