TIR'da 1 tondan fazla eroin bulundu!

Erzincan Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, kentte durdurulan bir tırda 1 ton 271 kilogram eroin ele geçirildiğini bildirdi.

GİRİŞ 05.12.2018 19:33 GÜNCELLEME 06.12.2018 08:46
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Bir istihbaratı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Erzincan-Erzurum kara yolundaki uygulama noktasında durumundan şüphelenilen 06 BCD 99 plakalı tırı durdurup, kapalı olan çekicisinde arama yaptı.

 

DONDURULMUŞ HAYVAN İÇ YAĞLARININ ARASINA SAKLAMIŞLAR

Arama sonucunda, Van'dan İstanbul'a gittiği belirlenen tırın çekicisindeki dondurulmuş hayvan iç yağları arasına saklanan yüklü miktarda eroin ele geçirildi.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Halen arama ve eroinin miktarının tam tespiti için polislerin çalışmasının sürdüğü tırdaki 3 kişi gözaltına alındı.

Olayın ardından Erzincan Valisi Ali Arslantaş, İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoylu uygulama noktasına gelerek, operasyona ilişkin bilgi aldı.

Vali Arslantaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uyuşturucu tacirlerine yönelik yapılan operasyonların aralıksız olarak sürdüğünü söyledi.

Tırdaki aramada yüklü miktarda eroin ele geçirildiğini anlatan Ali Arslantaş, polisleri başarılı operasyonları sebebiyle kutladığını dile getirdi.

1 TON 271 KİLOGRAM EROİN!

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, kentte durdurulan bir tırda ele geçirilen eroinin daralı ağırlığının 1 ton 271 kilogram olduğunu bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 51
  • Göksel 5 yıl önce Şikayet Et
    Çevremizde uyuşturucu madde satan torbacı diye tabir edilen kişiler sık sık yakalanıp ceza evine girip çıkıyorlar, kaldıkları yerden torbacılığa devam ediyorlar. Bu kişiler cezalarını çektikten sonra mutlaka kontrol altında tutulmalıdırlar, en azından geçimlerini nasıl sağladıkları araştırılmalıdır, bir yerde çalışmıyor ise yaptığı iş belli, illa çocuk yaştaki gençlerin uyuşturucudan ölmesi mi gerekiyor. Kontrol altında tutulamıyorsa çıkmasınlar ceza evinden.
    Cevapla
  • Hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmediği sürece suçlar hiçbir zaman bitmeyecek yani suçlu olan cezasını çekecek hapiste yatmak umrunda degilki suçlunun nasıl olsa nefes aliyor yemeği suyuda geliyor yatacak yeride var televizyon vesaire daha ne olsun
    Cevapla
  • yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    Uyuşturucu madde satan, bulunduran hatta kullananlara bile çok büyük cezalar verilmeli. Uyuşturucu ile mücadele için şüphelenilen her durum acilen polise bildirilmeli
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Emniyet güçlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Allah yardımcıları olsun. Uyuşturucu ile mücadelede cezalar arttırılmalı.
    Cevapla
  • polis 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu yakalanan yem olabilir kilosu şaşırmayın esas mal başka yerden gitmiştir. Çünkü ihbar değerlendirildi diyor.haberde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!