2 yaşındaydı! Yaptıkları kanınızı donduracak

Mersin’in Tarsus ilçesinde babasının iş için il dışına çıkarken bir süre bakmaları için bir çifte bıraktığı 2,5 yaşındaki çocuk dövülerek öldürüldü.

GİRİŞ 06.12.2018 10:12 GÜNCELLEME 06.12.2018 10:49
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Barbaros Mahallesi’nde 3 Aralık Pazartesi günü meydana gelen olayda 2,5 yaşındaki Miraç Kırçıl ''merdivenden düştü'' denilerek akşam saat 22.00 sularında Tarsus Devlet Hastanesi'ne getirildi. Hastanede müdahale edilen küçük Miraç, ertesi gün doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Küçük Miraç'ı hastaneye getiren şahısların çocuğun 4-5 gün önce merdivenden düştüğünü belirtmeleri üzerine Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı Cinayet Şube ekiplerince inceleme başlatıldı.

 

 

Ekiplerin yaptığı çalışmada dövülerek öldürüldüğü iddia edilen Miraç Kırçıl'ın babası O.K.'nin eşinden ayrıldığı ve çocuğun kendisinde kaldığı belirlendi. O.K.'nin İzmir'e çalışmaya giderken küçük Miraç'ı F.S. (36) isimli kadın ve beraber yaşadığı T.B. (41) isimli kişiye teslim ettiği tespit edildi.

Yaklaşık 5 ay boyunca Miraç'a baktığı öğrenilen F.S. adlı kadın, çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine savcılık talimatıyla gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde Cinayet Masası dedektiflerinin sorguya aldığı F.S., Miraç'ın merdivenden düşmediğini itiraf ederek, bebeğin birlikte yaşadığı T.B. tarafından dövüldüğünü söyledi. F.S., olay sonrası T.B.'ye bebeği neden dövdüğünü sorduğunu, bunun üzerine T.B.'nin kendisini de dövdüğünü belirtti.

Korktuğu için hastaneye gidemediklerini söyleyen F.S., çocuğun dövülmesinden 3-4 gün sonra tarlada çalışmak için Hatay'a gittiğini ve oradayken T.B.'nin kendisini arayarak çocuğun nefes almadığını, dilinin boğazına kaçtığını söylediğini, kendisinin de bunun üzerine komşusunu arayıp eve göndererek bebeği hastaneye götürmesini sağladığını belirtti. Tarsus'a döndüğünde bebeğin yanına gittiğini belirten F.S. korktukları için hastanede bebeğin merdivenden düştüğünü söylediğini itiraf etti. 

 

 

4 AYRI SUÇTAN ARAMA KAYDI BULUNDU 

Bu itiraflar üzerine Tarsus Asayiş Büro Amirliği Cinayet Masası dedektiflerince yapılan operasyonla T.B. isimli şahıs Tarsus'ta gözaltına alındı. Polisleri karşısında gören T.B., Suriye vatandaşı olduğunu iddia ederek, Suriye kimliğini polislere gösterdi. Ancak ekipler parmak izi incelemesinde kendisini Suriyeli olarak tanıtan şahsın T.B. olduğunu belirledi. T.B.'nin 4 ayrı suçtan arama kaydının bulunduğu ve bu suçlarla ilgili kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu tespit edildi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından Tarsus Adliyesine sevk edilen F.S. ve T.B. mahkemeye çıkarıldı. F.S. adli kontrol kararıyla serbest bırakılırken, T.B. ise tutuklandı. 

YORUMLAR 44
  • Fani 5 yıl önce Şikayet Et
    O masum melek Yarın Ahirette sizden hak talep edecek soruyorum size ne diyeceksiniz hiç düşündünüzmü.Vay halinize vay.
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Valla boşanmalar bu kadar kolaylastirilmamali.kadinlara sözde hak adı altında zulüm yapiyorlar.daha bu gün müge aslida gördük.kadin adamla evliyken başka biriyle zina yapiyor.birde çocuk.cocugun velayeti boşandığı eşine veriyor.4 yıl sonra çıkmış çocuk senin degil.vereceksin.simdi bu kadının cezası olmayacakmi
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adama bu saatten sonra ailesi magdur diye maas baglanir icerdede pasa pasa yatar.devlet icin artik degerli her hakki olan bi adam oldu...
    Cevapla
  • ahmet43 5 yıl önce Şikayet Et
    cocugunu bir baskasina 5.5 ay nasil emanet ediyosun yaa. anne yok başında baba yokkkk. yaziklar olsun sana. once suc sendeee. ve emanet ettigin adama bak. zorunluluktan adam diyorum. küçücük sabi acı çeke çeke öldü. o cennete gitti. ama senin ve o öldürenin azabi cetin olacak. birde ekranda utanmadan aglamissin yazik sana.
    Cevapla
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan görünümlü bu mahlukatın aldığı nefes bile haram. Bir meleğe kıyabilen bu mahlukatın bu dünyada var olmaya hakkı var mı? Vicdanım parçalandı. Utandım.Kahroldum. Rabbim seni de ahirette kahr-ı perişan eder inşallah...
    Cevapla
  • beyza 5 yıl önce Şikayet Et
    Aminn :(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!