Erdoğan'dan tren kazası sonrası talimatı verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YHT kazası hakkında Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan ile İçişleri Bakanı Soylu'dan bilgi aldı, birimlerin seferber edilmesi talimatını verdi.

GİRİŞ 13.12.2018 12:07 GÜNCELLEME 13.12.2018 12:47
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren’in Yenimahalle ilçesine bağlı Marşandiz istasyonunda yol kontrolüyle görevli kılavuz tren ile çarpışması neticesinde meydana gelen kaza hakkında yetkililerden bilgi aldı.

ULAŞTIRMA VE İÇİŞLERİ BAKANLARINI ARADI

 

 

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sabah 06:36’da meydana gelen kazayla ilgili olarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan bilgi aldı. Kazayla ilgili gelişmeleri takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, can kayıplarından derin üzüntü duyduğu belirtildi.

TALİMATI VERDİ: TÜM BİRİMLER SEFERBER EDİLSİN

Kazada hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, kazayla ilgili tüm birimlerin seferber edilmesinin önemini vurguladığı kaydedildi.

BAKAN GÜL'DEN KAZAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül: "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı gerekli adli soruşturmayı titizlikle takip edecek, görevlendirdiği savcılar marifetiyle bütün delilleri, bilgileri, bulguları dikkate alarak, bu konuda ihmal, kusur, kasıt, bir eksiklik olup olmadığını sonuna kadar takip edecektir."

 

YORUMLAR 20
  • cevap arayan 5 yıl önce Şikayet Et
    ölenlerin ismi niye yok
    Cevapla
  • Selami Ucar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu işte kusur var. Bu hatta her yer sensör doludur. Sinyalizasyon görevlileri incelenmeli.
    Cevapla
  • gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Trenin 5km önünde giden minyatür robot tren önden gider, keşif yapar, bilgiyi trene aktarır. Makinist ekranda yol açık bilgisini görür. Hata tespiti olursa tren otomatik fren yapıp durabilir. Olası kaza önlenmiş olur. İnşallah.
    Cevapla
  • eğitimci 5 yıl önce Şikayet Et
    Eğer olayın hemen ardından muhalif çevrelerden isyan sesleri yükselirse ve olay üzerinden edebiyatlar parçalanırsa bilin ki kasıtlı bir terör eylemidir.
    Cevapla
  • Ozan elazıg 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaşıkcı rize emnıyet müdürü tren kazası bu işte işler dönüyor uyanık olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar