Zeytinburnu'nda 4 katlı binanın çatısından atlayan Afgan uyruklu kadın, bir minibüsün üstüne düştü. Hastaneye kaldırılan kadının sadece kolunun kırıldığı öğrenildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan olay Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde meydana geldi. 4 katlı binanın çatısına çıkan Şerife K.  (27) kendini aşağıya bıraktı. Bu sırada bodrum katındaki tekstil atölyesine ait araca kumaş yükleniyordu. Genç kadın, minibüsün üstüne düştü. Şerife K.'ya ilk müdahaleyi kumaş yükleyenler yaptı. Olay yerine ambulans çağrıldı.  Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası genç kadın, hastaneye kaldırıldı. Yapılan kontrollerde kadının kolunun kırıldığı tespit edildi.

Atölye sahibi Ahmet Parlak yaşanan olayı mucize olduğunu belirterek, "Yanımızda çalışan arkadaş, kumaş yüklemek için aracı kapı önüne park etti. Geldikten 40 saniye sonra kadın çatıdan düştür. Kadın düşer, düşmez 'ben atladım' demiş. Durumunun iyi olduğunu öğrendik" dedi.Çatıdan atlayan Şerife K.'nın komşusu ise psikolojik sorunlarının olduğunu ve bu yüzden atlamış olabileceğini iddia etti.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Mert 17.12.2018 12:18
    Ne derdi var kimbilir..yasamaktan bikmis belli ki..allah yardimcisi olsun
  • yasin 15.12.2018 22:01
    Ya kardeşim nerden çıkıyor bunlar her yer yabancı kaynıyor bir dur diyen yokmu buna demografik yapımız bozuldu
  • Murat 15.12.2018 19:15
    Burada bir candan bahsediyoruz kim olursa olsun fark etmez... Bazıları da hastane masraflarından bahsediyor.. bizim özümüz bu olamaz... ALLAH sağlık sıhhat versin İNŞALLAH hem düşene hemde bu yorumları yapanlara
  • Vvg 15.12.2018 18:14
    Birisi itmesin aşağıya bunların kocaları veya akrabaları bu itme şeklinde ölüm gerçekleştirebiliyorlar araştırılır inşaAllah hepte şikayet yok demeyin herkez görevini bilsin ve uygulasın
  • huseyin 15.12.2018 16:19
    Ne kadar akıl yoksunu psikopat hasta ise yaramaz insan varsa ulkemizde
Daha fazla yorum görüntüle