Hainler fena yakalandı!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Rasulayn bölgesinde, PKK/YPG'li teröristler, Türkiye'nin olası operasyonuna karşı kullanmak için tünel ve hendek kazıyor. Öte yandan Erdogan'ın Denizli'de konuştuğu anlarda Menbiç kırsalındaki ABD askerleri nöbet tuttu, YPG'liler hendek kazdı.

GİRİŞ 15.12.2018 17:47 GÜNCELLEME 15.12.2018 19:25
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fırat'ın doğusundaki terör örgütü PKK/YPG'ye yönelik operasyon yapılacağı açıklamalarının ardından bölgede bulunan teröristler, siper olarak kullanmak için tünel ve hendek kazmaya başladı.

 

 

Ceylanpınar'ın karşısında bulunan Rasulayn merkezinde iş makineleri ve kazma, kürekle hendek kazan teröristler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kullandığı İHA ve SİHA'ların görüşünü engellemek için hendeklerin üzerini zaman zaman brandalarla kapatıyor.

Şehir içi çatışmalar için hazırlık yaptığı öğrenilen teröristlerin ilçe merkezinin çeşitli noktalarında bubi tuzakları kurduğu ve halkın üzerinde baskı kurarak kendilerine katılmaya zorladıkları iddia ediliyor.

YPG'LİLER HENDEK KAZDI, ABD'LİLER BAŞLARINDA NÖBET TUTTU

Erdogan'ın Fırat'ın doğusuna operasyonun yapılacağını söylemesi üzerine sınırda hareketlilik arttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Münbiç'i temizlemezseniz oraya da gireriz" sözlerinden sonra YPG kontrolünde olan Menbiç sınırlarında da hareketlilik yaşanıyor. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'de konuştuğu anlarda ABD'li askerler bölgede nöbet tuttu. YPG'liler ise dağ etekleri ile bölge kırsalında hendek ve tüneller kazdı. YPG'lilerin hendek açarken ABD askerlerinin nöbet tutması kameralar tarafından kaybedildi. 

KAYNAK: DHA, İHA
YORUMLAR 21
  • Siyam kedisi 5 yıl önce Şikayet Et
    Çöl farelerinin işi ne tünel ve hendek kazımak.Onlar mertce savaşmaktan anlamazlar.Kalleştirler yaşadıkları vatanlarını da satarlar.Ama biz satmayız.İşte aramızdaki fark bu
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    bu pkk ve destekcileri kullanıldığını nasıl anlamıyor şaşmamak elde değil.bunların hepsinde akıl yok,hainlik üst düzeyde.
    Cevapla
  • Gökhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Türk'le dusmansan mezarini kendin kazarsin!!
    Cevapla
  • cenk1453 5 yıl önce Şikayet Et
    abd nin çapulcuları teröristleri kurtaramayacak
    Cevapla
  • kerimm 5 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman gireceğiz hayret bir şey ya lafı bırakın kardeşim her saat aleyhimize işliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!