FETÖ'nün finansçısı yakalandı!

Adana'da FETÖ/PDY'nin gaybubet evlerinin tespitine yönelik soruşturma kapsamında operasyon yapan polis ekipleri, örgütün sözde Şanlıurfa il imanına bağlı olarak finans işlerine baktığı belirlenen A.Ç. ile eşi A.Ç.'yi yakaladı. Ayrıca yapılan çalışmalarda FETÖ firarisi 2 şüpheli de gözaltına alındı.

FETÖ'nün finansçısı yakalandı!
FETÖ'nün finansçısı yakalandı!
GİRİŞ 16.12.2018 11:18 GÜNCELLEME 16.12.2018 11:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü FETÖ'nün il genelindeki gaybubet evlerinin tespit edilmesine yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda, polis ekipleri, istihbarat birimlerinin desteğiyle tespit edilen bir gaybubet evine baskın düzenledi. Evde yapılan aramada Şanlıurfa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nce hakkında yakalama kararı bulunan A.Ç. ile aynı suçtan aranan eşi A.Ç.'yi yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli A.Ç.'nin, FETÖ'nün sözde Şanlıurfa İl İmamı ile yardımcısı tarafından verilen talimatları yerine getirdiği, örgütün finans işlerine baktığı öğrenildi.

2 ÖRGÜT ÜYESİ YAKALANDI

Öte yandan, Adana 2. Sulh Ceza Hakimliğince FETÖ'ye üye olmak suçundan aranan D.E. isimli kadın şüpheli ile Adıyaman Sulh Ceza Hakimliğince hakkında FETÖ'ye üye olmak suçundan yakalama kararı bulunan M.B.G., saklandıkları yakınlarının evlerinde yakalanarak gözaltına alındı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • Alparslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Solcu gibi görünen kriptolari da temizleyin kurumlardan.
    Cevapla
  • Irfan 5 yıl önce Şikayet Et
    Idam edin bu hayinlerli
    Cevapla
  • ATILLA TURK 5 yıl önce Şikayet Et
    ceza evleri bunlarla doldu bunlara ceza evlerinde milletin vergilerini yerdirmeyin kendi ceplerinden karsilasinlar yiyecek icecek paralarini yoksa amerikadaki fetösten pensilvanyadan göndersinler bunlarin bakim paralarini ben sahsen karsiyim bu rezillerin vergiden toplana paralari yemelerine ben haram ediyorum verende besleyende gözyumanada haram ediyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında