Orman Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı! OGM başvuru şartları neler?

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), KPSS puanı ile farklı kadrolara toplamda 66 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Peki OGM başvuru şartları neler?

Orman Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı! OGM başvuru şartları neler?
Orman Genel Müdürlüğü kamu personeli alımı! OGM başvuru şartları neler?
GİRİŞ 20.12.2018 09:08 GÜNCELLEME 20.12.2018 09:08

Orman Genel Müdürlüğü (OGM), 20 orman muhafaza memuru ve 46 orman mühendisi olmak üzere toplamda 66 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. İlana başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 70 almış olmaları gerekmektedir. Peki ilanın detayları neler? Hangi kadrolara hangi illerden alım yapılıyor? Başvuru şartları neler? Tüm merak edilenler haberimizde...

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak,

 

- Tam Teşekküllü Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) sağlık kurulu raporu almak, (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir.)

- 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2018-KPSSP93) en az 70 puan almış olmak,

- Yükseköğrenim kurumlarına bağlı ön lisans programlarından; Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinden mezun olmak.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Orman Genel Müdürlüğü iki farklı pozisyon için kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Buna göre 20 kişilik Orman Muhafaza Memuru ve 46 kişilik Mühendis alımı yapılacak olup ayrıca alımlar farklı iller için yapılacak. Buna göre;

Orman Muhafaza Memuru için, Artvin 2, Bartın 1, Bilecik 1, Bursa 1, Çankırı 1, Düzce 1, Eskişehir 1, Giresun 1, Kastamonu 2, Kırklareli 1, Kütahya 1, Muğla 1, Ordu 2, Sinop 2, Sivas 1 olmak üzere 20 kişi alınacak.

Mühendis pozisyonu için, Çorum 2, Tokat 2, Samsun 1, Çankırı 1, Artvin 3, Bolu 2, Bilecik 1, Denizli 1, Hakkari 1, Bitlis 1, Bingöl 1i Ardahan 1, Erzurum 2, Kars 2, Giresun 2, Ordu 2, Sivas 1, Isparta 1, Kırklareli 1, Kastamonu 10, Sinop 2, Yozgat1 , Muğla 1, Gümüşhane 1, Zonguldak 1, Bartın 1, Karabük 1 olmak üzere toplamda 46 Mühendis alımı yapılacak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvurular, 14 Ocak 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 25 ocak 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular Son başvuru gününe kadar en geç 23:59 a kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://isealim.ogm.gov.tr/hizmetenvanteri/ adresi üzerinde bulunan online başvuru formunu doldurarak yapılacak olup, Bunun dışında Şahsen veya Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?