Yürekleri sızlatan görüntü! Büyük tepki topladı

Ordu'nun Fatsa ilçesinde görme engelli bir çocuğun, kaldırıma park eden araca başını çarpması yürekleri sızlattı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki topladı

GİRİŞ 21.12.2018 08:16 GÜNCELLEME 21.12.2018 08:18
Bu Habere 170 Yorum Yapılmış

Fatsa ilçesinde cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, henüz adı öğrenilemeyen bir çocuğun, annesi olduğu düşünülen bir kadınla birlikte Sakarya Mahallesi Mağazalarbaşı mevkisinde yürüdüğü görülüyor.

 

 

Görme engelli olduğu öğrenilen çocuğun, hissedilebilir zeminde (görme engelli yürüme yolu) elindeki değnekle ilerlemeye çalışırken, kaldırıma hatalı park eden araca başını çarpıyor.

Kaydedilen görüntülerde, başını sert bir şekilde hatalı park eden aracın camına vuran çocuk, önüne takılan engelin ne olduğunu anlamak için eliyle kontrol ediyor. 

 

 

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki toplarken, vatandaşlar kurallara uymayan sürücülerin cezalandırılmasını istiyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 170
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Engelli olan arabanın sahibi
    Cevapla
  • A.B. 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu görüntüye üzülmedim diyemem, şükür insanlığımı kaybetmedim ama yanındaki kadın çoban olsa öyle lakayt davranmaz. İkincisi, bediyelerimiz öyle 50 yıl- 100 yıl sonrasını görüp plan proje üretemiyorlar. Cadde ve sokak standartlarını hesaplayacak, garaj ve park yerleri ayarlayacak belediye kalmamış. İnşaat yapılırken garaj ücretini alıyor gerisi vesselam. Yeri geliyor ben ve sizlerde aynı şeyi yapabiliyorsunuz.
    Cevapla
  • MİSAFİR 5 yıl önce Şikayet Et
    diline sağlık aynen katılıyorum.
    Cevapla
  • Ismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Tamam park eden suclu anladik eyvallah Ama o arkadaki annesi mi artik bilmiyorum ama Cocugun carpmasina niye izin veriyorki
    Cevapla
  • ttttt 5 yıl önce Şikayet Et
    Annede armut topluyor yalnız. Koca arabayı ikaz edemedin mi kıza.
    Cevapla
  • Bursalı 5 yıl önce Şikayet Et
    O aracın kesinlikle orada olmaması lazım fakat bu bir mizansen çocuk kafasını kasıtlı olarak cama çarpıyor ayrıca bu arabaya niye o tuhaf çekicilerden biri denk gelmiyor?..............
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü