CHP'den skandal teklif! Teröristlerle...

ABD Başkanı Donald Trump'ın Suriye'den çekilme kararıyla büyük paniğe kapılan terör örgütü PKK/YPG'nin düştüğü durum CHP'yi rahatsız etti. Türkiye'nin düzenleyeceği operasyona atıfta bulunan CHP'li Çeviköz, teröristler için barış istedi.

CHP'den skandal teklif! Teröristlerle...
CHP'den skandal teklif! Teröristlerle...
GİRİŞ 21.12.2018 13:51 GÜNCELLEME 21.12.2018 13:51
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Fırat'ın doğusuna harekat düzenleyeceğiz" açıklamasından sonra Suriye'de önemli gelişmeler yaşanmıştı. Trump, Başkan Erdoğan'la görüşmesinin ardından "DEAŞ bitti" sözleriyle Suriye'den askerlerini tamamen çekeceğini bildirmişti. Bu gelişmelerden sonra paniğe kapılan CHP, endişesini açıkça dile getirdi.

 

 

Terör örgütü PKK/YPG'nin siyasi ayağı olan HDP'yle ittifak peşinde koşan CHP, Türkiye'nin düzenleyeceği bu harekattan da rahatsız oldu. Daha önce Türkiye'nin sınırlarında terör unsurlarına karşı yürüttüğü Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı'na açıkça karşı çıkan CHP, ABD'nin bölgeden çekilmesiyle bu harekata da karşı çıktı.

TERÖR ÖRGÜTÜYLE BARIŞ İSTEDİ

 

 

ABD'nin Suriye'den tüm askerlerini çekmesiyle terör örgütü PKK/YPG'yi koruyacak kimsenin kalmaması CHP'yi endişeye soktu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, ABD'nin çekilme kararıyla bölgede yeni askeri hareketliliğin olacağına dikkat çekti.

ABD'nin bölgeden çekilmesiyle Türkiye için en büyük sorunun ortadan kalkmasını sindiremeyen CHP, teröristlerle barış yapılmasını teklif etti. Çeviköz, "Türkiye'nin komşu coğrafyasını oluşturan Orta Doğu bölgesinde mevcut tüm sorunların askeri güç kullanmaksızın, barışçı yollardan ve diplomasiye ağırlık verilerek çözümlenmesinden yanayız" diyerek Türkiye'nin terör örgütüne düzenleyeceği harekata atıfta bulundu. 

YORUMLAR 54
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    BU ne bicim parti böyle, bence bunlarin kaninda bir bozukluk var.
    Cevapla
  • TALHA 5 yıl önce Şikayet Et
    bunların hiçbirinde gram zeka yok,mv olunca iyice şımarıp saçmalıyorlar
    Cevapla
  • ugur Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Ataturk'un partisi bu mu?
    Cevapla
  • erkan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bi kerede bu ülkeden yana olun siz bu ulkeye dusman olarakmi dogdunuz kimlere hizmet ediyorsunuz cikin delikanli gibi aciklayin...
    Cevapla
  • Hasan Hüsnü 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara oy veren insanları anlamak mümkün değil, bu kadar körü körüne oy verilmez. Chp resmen ihanet partisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi