Sokak ortasında vahşet! 80 dikiş atıldı

Adana'da bıçaklı saldırıya uğrayan kadın ellerinden, yüzünden, kaşından, burnundan ve boynundan yaralandı. 80 dikiş atılan Serap Sağlam, "Erkek arkadaşıma 'onu öldüreceğim' demiş daha sonra da yanıma gelip direk bıçakla saldırdı" dedi.

Sokak ortasında vahşet! 80 dikiş atıldı
Sokak ortasında vahşet! 80 dikiş atıldı
GİRİŞ 24.12.2018 11:07 GÜNCELLEME 24.12.2018 11:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Kuruköprü Mahallesi'nde 11 Aralık Salı günü gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi.

 

 

İddiaya göre, Necdet Erdoğan Artural (35),  arkadaşlık teklifini reddeden Serap Sağlam'ı (31) daha önce bir kez darp edip, bir kez de kırdığı soda şişesi parçasıyla yaraladı. Serap Sağlam'ın erkek arkadaşının yanına giden Artural, Sağlam'ı öldüreceğini söyledi. Daha sonra da caddede karşılaştığı genç kadına saldırdı. Bıçakla boynunu ve yüzünü kesmeye çalıştı. Bu arada, genç kadın eliyle yüzünü kapatınca saldırgan genç kadının ellerini de kesti.

Aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde kalan Sağlam, yoldan geçen vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı. Saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Genç kadın çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen polis ise eşkalini belirlediği saldırganı kısa sürede yakaladı.

 

 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. 

Genç kadının ise kaşı, burnu, kulağı, boynuna ve ellerine tam 80 dikiş atıldı. Ölümden dönen Sağlam korku dolu anları şöyle anlattı:

"Şahıs, erkek arkadaşıma gelip 'onu öldüreceğim' demiş. Ben de o sıra İnönü Caddesi'ndeydim yanıma geldi. Hemen bıçakla saldırdı ben kendimi korumaya çalıştım. Ama bıçakla yüzümü kesmeye başladı. Ben elimle yüzümü kapatınca elimi kesti. Boynumu, kulağımı, burnumu her yerimi kesti bana 80 dikiş atıldı. Ölümden son anda kurtuldum. Bu şahıs bana daha önce de saldırdı. Bana kafayı takmış. Ben onun cezalandırılmasını, kadına karşı şiddetin son bulmasını istiyorum." 

YORUMLAR 9
  • kral 5 yıl önce Şikayet Et
    6 ay yatar çıkar. Ölmeden ceza yok.
    Cevapla
  • ramazan37 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu nasıl iştir ya. şikâyet etsen birşey çıkmıyor vurup öldürsen öyle. Napacak ya millet bu psikopatlardan?
    Cevapla
  • hakan yigit 5 yıl önce Şikayet Et
    idam sart
    Cevapla
  • ssss 5 yıl önce Şikayet Et
    bu adam daha öncede aynı şeyi yapmış bir daha yapması için mi serbest kalmış. vatandaş kendi güvenliğini kendi mi sağlayacak. bilelimde ona göre tedbir alalım. sopasız bıçaksız silahsız gezmeyelim
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakim caniye az ceza verir çünkü ortada ölü yok sadece parçalama var. Bizde testi kırılmadan ceza verilmez ceza için testinin paramparça olması gerekiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Rusya açıkladı! Terör saldırısında acı bilanço