TÜBİTAK en az lise mezunu 92 personel alımı yapıyor! Başvuru şartları...

TÜBİTAK, Kamu Sertifikasyon Merkezi (KAMU SM), Siber Güvenlik Enstitüsü (SGE), Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü (SAGE) lise, önlisans ve lisans mezunu olmak koşulu ile 92 personel alımı yapıyor. Peki başvuru şartları neler?

TÜBİTAK en az lise mezunu 92 personel alımı yapıyor! Başvuru şartları...
TÜBİTAK en az lise mezunu 92 personel alımı yapıyor! Başvuru şartları...
GİRİŞ 27.12.2018 09:01 GÜNCELLEME 27.12.2018 09:02

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK), bünyesindeki Kamu Sertifikasyon Merkezi (KAMU SM), Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezine (BİLGEM), Siber Güvenlik Enstitüsü (SGE), Savunma Sanayii Araştırma ve Geliştirme Enstitüsünde (SAGE) personel alımları yapılacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir. Uzman kadrosunda Uzman yardımcısı, Ar-Ge personeli (araştırmacı), teknisyen, şoför ve memur kadrolarında yapılacak alımlarda başvurular TÜBİTAK ve İŞKUR üzerinden yapılacak. İşte başvuru şartları ve detayları...

 

HANGİ ŞEHİRLERE ALIM YAPILIYOR?

TÜBİTAK tarafından yapılacak olan alımlarda personeller Ankara ve Kocaeli illerinde istihdam edilecektir.

 

BAŞVURU ŞARTLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

DETAYLAR NELER?

ARGE personeli olarak Araştırmacı - Teknisyen, Uzman yardımcısı, uzman alımlarında başvurular 15 Ocak tarihine kadar devam edecek. Bu alanlarda Tedarik Yönetimi Ve Satın alma Birimi, Muhasebe Birimi, İnsan Kaynakları Birimi, İdari Ve Sosyal İşler Birimi, Kamu Sertifikasyon Merkezi, Siber Güvenlik, Malzeme, Enstitüsü, İşyeri Sağlık Ve Güvenlik Birimi, Çevre Ve Temiz Üretim Enstitüsü birimlerinde görevlendirilecek olan adaylar Ankara ve Gebze illerinde görev yapacak.

TÜBİTA Bilgem'e KKYBY, UME, ve MAM'a yapılacak alımlarda teknisyen şoför, memur ve hemşire kadrolarında personeller alınacak. Bu kadrolarda başvuru yapacak adayların iş tecrübesi istenilecek. 29 Aralık tarihine kadar devam edecek olan başvurularda gerekli başvuru detayları İŞKUR üzerinden açıklanacak. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
Hasan Öztürk yazdı: Türkiye terörle mücadelede Amerikan eksenine girer mi?