Bahçeli anlatmıştı...Odasında görüntülendi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Akar Genelkurmay Başkanı olunca hediye ettiği altın kaplama silah, Kuran'ı Kerim ve Türk bayrağı da Bakan'ın odasında görüntülendi.

GİRİŞ 27.12.2018 10:48 GÜNCELLEME 27.12.2018 10:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Dün Ankara'da medya temsilcileri ile bir araya gelen Devlet Bahçeli,  2 Ekim 2015 yılında Akar'ın Genelkurmay Başkanı olması sebebiyle yaptıkları ziyareti ve Akar'a verdikleri hediyeleri ilk kez açıklamıştı. Hulusi Akar'a Kuran-ı Kerim Türk bayrağı ve altın kaplama bir silah hediye  ettiğini açıklayan Bahçeli, "Bu niye Hulusi Akar'a verildi? Geleceği okuma demeyeceğim ama bu anlamlı hediyeyi verme ihtiyacı hissettim." ifadelerini kullanmıştı.



Bahçeli'nin bahsettiği hediye, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın odasında görüntülendi.



MEHMETÇİK'İN İFTAR FOTOĞRAFINI BEĞENDİ

AA foto muhabirlerinin yurt içi ve yurt dışında çektiği fotoğraflardan oluşan seçkiyi inceleyen Akar, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki karelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 

 

İlk olarak "haber" kategorisindeki fotoğrafları inceleyen Bakan Akar, oyunu Özkan Bilgin'in çektiği "Mehmetçik'ten ilk iftar", Halil Fidan'ın çektiği "Türk Bayrağı' Afrin'de" ve Mustafa Hassona'nın çektiği "Filistin direnişinin sembolu genç" başlıklı fotoğraflar için kullandı.



Bakan Akar, daha sonra "yaşam" kategorisindeki fotoğrafları inceledi. Akar'ın bu kategorideki tercihleri ise Burak Milli'nin "Dolunay ve yerli İHA", Sezgin Pancar'ın "Türk Yıldızları" ve Emrah Yorulmaz'ın "Boğaz'ın şimşekleri" başlıklı fotoğrafları oldu.Akar, "spor" kategorisinde ise Ali Atmaca'nın "Ata sporu", Ali İhsan Öztürk'ün "Atlı savaş oyunu" ve Serhat Zafer'in "Atlı akrobat" başlıklı fotoğraflarını seçti. Oylamanın ardından fotoğrafları çok başarılı bulduğunu ifade eden Bakan Akar, Anadolu Ajansı foto muhabirlerini tebrik etti. 

 

YORUMLAR 12
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    akar da bizim bahçeli de bizim çavuşoğlu da bizim albayrakta bizim soylu da destici de bizim Başkan Erdoğan da bizim.
    Cevapla
  • remzi 5 yıl önce Şikayet Et
    chp ve işbirlikcisi olan hdp ve iyi partibu adama o yüzden gıcıklar . Allah dediği için.iyi parti desteklediği chp li belediyelerin pkk lıları işe alacağını onları fonlayacağını bilmiyormu . .chp nin istanbul adayı beylik düzünne makariosun heykelini dikti seçilirse apo nun heykelinide saraçhaneye dikmek isterse ne olacak . chp provakasyon için herşeyi yapacaktır. çünkü başka türlü iktidar olamaz .
    Cevapla
  • wiwiwi 5 yıl önce Şikayet Et
    Mükemmel ve anlamlı bir hediye. Benim anlamadığım silahı nasıl hediye ediyorlar. Ruhsatsız desem olmaz herhalde, ruhsatlı desem hediye olmaz.
    Cevapla
  • Nuh şamil der ki 5 yıl önce Şikayet Et
    At avrat silah tarihimiz bunlarla yaşadı... CcC
    Cevapla
  • memleket sevdalısı 5 yıl önce Şikayet Et
    kim ne derse desin ben bu adam gibi adamı ALLAH için seviyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı