Erbaş, Kur'an kursu öğrencileriyle buluştu

Ankara'da camide Kur'an kursu öğrencileriyle buluşan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, ''Çocuklar sizler camilerin süsüsünüz, çiçeklerisiniz" dedi.

Erbaş, Kur'an kursu öğrencileriyle buluştu
Erbaş, Kur'an kursu öğrencileriyle buluştu
GİRİŞ 27.12.2018 17:42 GÜNCELLEME 27.12.2018 17:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Erbaş, Çankaya Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri ile Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde öğle namazında buluştu. Öğrencileri camide görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erbaş, ''Sizler camilerin süsüsünüz, camilerimizin çiçeklerisiniz'' ifadelerini kullandı. 

Çocukların camilerde 4-6 yaş grubu sınıflarda Kur’an kurslarında Allah’ı, peygamberi, Kur’an-ı Kerim’i, İslam'ın temel bilgilerini öğrendiklerini söyleyen Erbaş, Kur'an kursu öğreticilerine emeklerinden dolayı teşekkür etti. Erbaş, küçük yaşlarda Allah’ı, peygamberi öğrenmenin, Kur’an-ı Kerim’i tanımanın önemli olduğunu belirterek, ''Ben o yüzden bu çalışmalarınızdan dolayı hepinizi kutluyorum. Annenizi, babanızı, bütün büyüklerinizi kutluyorum. Onlara teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu. 



''ÇOCUKLARIMIZ CAMİYİ TANIYORLAR''

Erbaş, çocukların sevgi, saygı, sadakat, dürüstlük ve doğruluk gibi değerleri küçük yaşta öğrenmeleri için gayret ettiklerini belirterek, ''Annelerinize, babalarınıza çok teşekkür ediyorum. Hocalarımız, müftülerimiz, Diyanet İşleri Başkanlığımızda bütün yetkili kardeşlerimiz el ele verdiği zaman işte böyle güzel sonuçlara, başarılara ulaşıyoruz. Çocuklarımız camiyi tanıyorlar. Onlar birer çiçek gibi yetişiyorlar. Kur’an’ı, dinimizi tanıyorlar. Ben onun için çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum'' açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR 1
  • isa kurt 5 yıl önce Şikayet Et
    hafızlığı dışarıdan bitirenler belgeyi çokk zor alıyor bunun bi çmzümü olsun ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'