Fatih Portakal'a savcılıktan kötü haber!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FOX TV haber sunucusu Fatih Portakal hakkında "suç işlemeye alenen tahrik" suçundan soruşturma başlatıldı

GİRİŞ 28.12.2018 16:08 GÜNCELLEME 28.12.2018 16:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

 Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FOX TV haber sunucusu Fatih Portakal hakkında "suç işlemeye alenen tahrik" suçundan soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

 

Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, Fatih Portakal hakkında, 10 Aralık'ta FOX TV ana haber bülteninde sarf ettiği sözleriyle ilgili "suç işlemeye alenen tahrik" suçundan soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Program CD'sinin celbi için RTÜK'e müzekkere yazıldığı ifade edilen açıklamada, "O tarihten itibaren Cumhuriyet Başsavcılığımıza çeşitli yerlerden gönderilen 16 şikayet, bu soruşturmayla birleştirilmiş olup soruşturma devam etmektedir." denildi.

 

 

YORUMLAR 16
  • Can 5 yıl önce Şikayet Et
    FOX Demek Tilki Demek Türkiye Düsmani yayin yapan Amerikali Saybi Aslen israili Dogumlu saybi
    Cevapla
  • KİM APTAL? 5 yıl önce Şikayet Et
    Halkı aptal yerine koyup devletimize karşı kışkırtanlara öyle bir para cezası kesin ki hem Sıkılmış Washington Portakalını kanaldan şutlasınlar hem de ABD'den Türkiye'ye uzanan o KANALizasyon borusu kapanmak zorunda kalsın. Böylece kim aptalmış görsünler.
    Cevapla
  • Saalih 5 yıl önce Şikayet Et
    biz portakalın dalda yada tabakta olanını severz. çürük ve ekranlarda köpek kılığına girmiş yahudi FOX (TİLKİ ) televizyonu spikerinden ise nefret ederiz. BEYAZ GÖMLEKLİLER ve BEYAZ KEFENLİLER OLARAK BİZ SOKAKLARDAYIZ. ortada portakal filan yok
    Cevapla
  • turhan 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir haber
    Cevapla
  • turhan 5 yıl önce Şikayet Et
    portakalın işlediği bu suç, ilk değil son da olmayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…