Polis gözünün yaşına bakmıyor! 20 bin TL ceza

Isparta'da kar yağışının ardından bir parkta araçlarıyla drift yapan 4 sürücüye toplam 20 bin 40 TL para cezası uygulandı.

Polis gözünün yaşına bakmıyor! 20 bin TL ceza
Polis gözünün yaşına bakmıyor! 20 bin TL ceza
GİRİŞ 30.12.2018 15:56 GÜNCELLEME 30.12.2018 15:59
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Kent merkezinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışının ardından saat 02.00 sıralarında Modernevler Mahallesi Sağlık Parkı içerisinde araçların trafik güvenliğini tehlikeye düşürdükleri ihbarını üzerine Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Olay yerine giden ekipler park içinde drift yapan 4 otomobilin sürücüsüne toplamda 20 bin 40 TL idari para cezası uyguladı. Otomobiller 2 ay süreyle trafikten men edilirken, sürücülerin ehliyetlerine de 2 ay el konuldu.

 

 

YORUMLAR 48
  • KAFKAS TÜRKÜ 5 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah işte bu İstanbul Pendik Kaynarca polisleri uyuma abartı egzoz dan uyuyamaz hale geldik!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Böyle gençler kendilerini göstermek dikkat çekmek istiyorlar bunuda babasının veya başkasının arabası ile yapıyor,kendi çalışarak terleyerek aldığı araba ile bunu yapamaz,yapsa enayiligine güler,yetkililere tavsiyem bunlara uygun iş imkanları bulup değerlendirilse iyi olur
    Cevapla
  • kamil 5 yıl önce Şikayet Et
    bu cezaga az gelıyor bunlara
    Cevapla
  • hıdır diker 5 yıl önce Şikayet Et
    bencede çok az böylelerine en az 100 bin tl para cezası ve en azda 5 sene net hapis cezası olmalı yoksa durdurlamıyorlar.
    Cevapla
  • Hakkı 5 yıl önce Şikayet Et
    böyle cezalar iyi güzel. fakat polise biraz yetki verin. polis biraz iş yapsın. Örneğin birisi bana vurdu kaçtı, 100 metre ötede önünü kestim polisi çağırdım. Polis ne yaptı. Hiçbir şey nerdeyse ben suçluymuşum gibi muamele etti ve karakola şikayet edebileceğimi söyledi. Diğer çarpıp kaçanı hemen bıraktı ve ehliyetine bile bakmadı,evrak kontrolü yapmadı. İşte ülkede trafik polisinin durumu. Bence gereksizler
    Cevapla
  • oğuz 5 yıl önce Şikayet Et
    dolaşsınlar da biraz kaldırımlar araba dolu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler